Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAM DZIWNĄ FIGURĘ.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Postanowiłam napisać tutaj, gdyż uznałam, że mogłybyście mi pomóc. Otóż mam bardzo dziwną figurę. Taka, której nie da się zupełnie przyrównać do żadnego ze znanych modeli. Mianowicie mam bardzo szerokie biodra (100 cm), tak samo szerokie ramiona ( też 100 cm), bardzo płaski brzuch, talia wynosi 80 cm i w dodatku malutkie piersi. Dodam jeszcze że mój wzrost wynosi zaledwie 160 cm i mam 19 lat. Czy któraś z Was ma podobną figurę? Czy według Was należę do grubych dziewcząt? Pytam, bo każdy mówi mi co innego. Z góry dziękuję.

Gość gość
Masz figurę klepsydry.....powinnas podkreślać szczupłą talię wtedy będziesz wyglądac atrakcyjnie a jakie masz nogi , jesli masz zgrabne i szczupłe to dla Ciebie proponuję krotkie sukienki z paskiem w tali lub tuniczki

Gość gość
Niestety mam masywne uda;/

Gość gość
a nieprawda że powinnaś podkreślać talie. jak to zrobisz to biodra będą się wydawać jeszcze szersze . musisz nosić rzeczy ciut luźniejsze w tali , ale nie znowu worki na kartofle . nie jesteś gruba , sama piszesz ze masz płaski brzuch. po prostu taką masz budowę ciała i raczej tego nie zmienisz. po prostu staraj się korygować sylwetkę strojem. wpisz sobie w google "figura klepsydra-stylizacje" i może znajdziesz jakieś porady .

Gość gość
Dziękuję serdecznie i pozdrawiam ciepło;)

Gość gość
Dobrze ktoś napisał, jesteś klepsydrą i powinnaś podkreślać talię paskiem, skoro uważasz że masz pulchne uda, powinnaś nosić spódniczki które sięgają aż do połowy kolana (nie krótsze i nie dłuższe) idealny krój spódnicy to litera A, przydałyby się także buty na obcasach unikaj workowatych bluzek, za luźnych i za szerokich, wszystkiego co jest zbyt luźne i długie