Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kayle

Podejrzewanie ciąży

Polecane posty

Cześć dziewczyny ! Mam problem a mianowicie ; ostatnią miesiączkę mialam 17 maja 2014 r . długość cyklu u mnie to 28 dni .. dni płodne przypadały mi :od 27 maja do 2 czerwca ..stosunek odbył się z narzeczonym w dni płodne i zakończył ,,we mnie,, nie chodzi o to ,że nie chcemy dzieci wręcz się staramy o maleństwo . mam dziwne objawy .. ból w podbrzuszu , mdłości wieczorem , temp wczoraj wieczorem mierzyłam chociaż wiem ,że wieczorem nie powinno się mierzyć miałam 37.5 dziś rano miałam 37,4 bolą mnie piersi wręcz są bardzo wrażliwe widoczne mam na nich żyły .. i ból w podbrzuszu on nie jest ciągły tylko momentami ..

Gość gość
Od razu żyły na piersiach Ci nie wyskakują nie panikuj. Ja jestem w 4 mies. ciąży i wiesz ... Najlepszym dowiedzeniem się czy te objawy to ciąża to ginekolog. Im wcześniej pójdziesz tym wcześniej rozpoczniesz kontrolne badania itp. Po co czekać? To nie boli a może rzeczywiście jesteś w ciąży.

Gość gość
No bym musiałą wybrać się do lekarza ,lecz w tym tyg napewno nie dam rady .. a w sobote mam dostać @ . więc napewno zrobię test..

Gość gość
Gość to jestem ja kayle .. czekam na więcej odpowiedzi . podrawiam

Gość gość
A jakie miałaś pierwsze objawy ?