Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Polacy nie chcą oddawać po śmierci swoich narządów do przeszczepu ?

Polecane posty

Gość gość

dlaczego jestescie takimi egoistami ? przeciez podobno jestescie tzw chrześcijanami ?

Gość gość
nie jestem chrześcijaninem

Gość gość
nie ufaja lekarzeom , uważaja ze jeśli wyraża zgode to lekarzom bedzie mniej zależalo by ich ratować

Gość gość
A czy to mozna dzisiaj komus ufac ? Juz wiemy co robilo niektore pogotowie ratunkowe :( dla kasy :O

Gość Chiaroscuro
Chętnie oddam wszystko co można pobrać PO ŚMIERCI. Ale! Nie dotyczy to serca, gdyż serca do przeszczepów pobierane są od pacjentów JESZCZE ŻYWYCH, znajdujących się w stanie tzw. śmierci mózgowej (pojęcie wymyślone przez lekarzy, dziwnym trafem akurat wtedy kiedy rozpoczęto pierwsze operacje przeszczepiania serca).

Gość gość
ja nie wierze w smierc mózgową, byly juz przypadki ze ludzie sie budzili ze spiączki po 20 latach, a lekarze juz dawno mowili ze kaplica i to warzywo. Gdyby komus z moich bliskich cos takiego sie przytrafilo to nigdy bym sie nie zdecydowala na odlaczenie aparatury :O

Gość gość
Chuj mnie obchodzą obcy ludzie. Żonie czy dziecku bym pomógł ale obcemu? Co mnie jakiś polaczek cebulaczek obchodzi. Szkoda mi moich super części na jakiegoś idiotę czy alkoholika.

Gość gość
nie wiem, spytaj tych umarłych, bo ja jeszcze żyję i to co moi krewni zrobią z moimi szczątkami jest mi obojętne spytaj dlaczego Polacy są tacy zacofani że za punkt honoru uważają grzebanie swoich zmarłych z wszystkimi podrobami