Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grom z jasnego nieba

podobają mi się łysi mężczyźni

Polecane posty

Nawet koca nie mam. Bez przesady, nie będziemy później wyjmować mrówek z intymnych części ciała :/

Gość Amadeos1
Wedera można bawić się inna skórą ;)

Ex Szef Wilk musiał nieźle podpaść władzom tego forum. Od 21 trzymają go na melodyjce w słuchawce, a ludzie piszą, przepychaja, i nic :)

Gość Amadeos1
to był żart nieobyczajny nie wiem czy powinienem powiedzieć na forum ;)

Gość Amadeos1
dobranoc :)

Witam kochani jak się spało i jakie sny mieliście bo ja żadnego :(

Gość I m back again
Mściciel :D A na kim to tak będziesz się mścił? I za co? Chyba na rodzicach za to, że cię spłodzili...

Dzień dobry :) Nie było mnie przez ostatnich kilka stron. Warto wracać i czytać, czy sobie odpuścić?

Witam Senior Toledo oj będzie będzie zabawa będzie się działo i znowu nocy niestarczy ;)

do: Marysia i Trevor Wybacz Gromi ze korzystam z Twojego tematu. Ale Bacówka jest kompletnie przyblokowana pewnie przez pracowników Cafe co maja swoje sympatie, moje wpisy sa wklejane z kilku godzinnym opóźnieniem a wpisy gownojadów jak nowy w miescie czy I m back again od razu bez opóźnień, na innych tematach moje wpisy wchodzą od razu. Marysiu kompletnie nie rozumiem Twojego wczorajszego wpisu ze do Ciebie że sapie do Ciebie jakieś niemiłe rzeczy bo przez caly dzień pisalem do Ciebie same miłe rzeczy. Jak chcesz tak odejśc z Bacowki jak Gromi i Wadera to powiedz Ja jestem duzym Wilkiem i spokojnie to przyjme:-) Wszystkie moje wypwiedzi jakie wczoraj mogłas jako do Ciebie były sierowane do Wadery z która musielismy sobie wyjasnic pewne zasady zeby kazdy miał jasność czego oczekiwac po tej drugiej osobie i spokojnie mogl podjac byc moze trudna decyzje ale przynajmniej teraz sytuacja jest jasna. Wiem ze pod tym zewnetrznym wizerunkiem jestes bardzo wrazliwa i czula na ataki ale Ja zaareagowałem na w pis tej kasienki czy jak jej tam która nazwała Cie suka. Wiec jest juz gównojadem i dopoki Cie nie przeprosi tak pozostanie, ja napewno nigdy nie dam ci zrobic krzywdy:-) Jestes dla mnie bardzo wazna i lubie Cie. Wiec jesli nie widzisz mozliwosci zeby nawet przeprosiny ze strony kasienki załtwiły sprawe to jej na bacówce po prostu nie bedzie. Amen:-)

Gość I m back again
Amen.

do: I m back again Masz szczęście ze moje wpisy na Bacówce nie wchodzą bo nie miałbyś takiego dobrego humoru z rana:-). Generalnie zostałeś gównojadem z dużą szansa na spotkanie z Wilkiem w realu jak się nie wyniesiesz w ciągu 3 sekund z Bacówki. Więc jak kochasz swoją dupę i nie lubisz biegów przełajowych na 10 km po lesie to omijaj Bacówkę szerokim łukiem:-). Bo Ja w przeciwieństwie do mojego ucznia wilka1496 (choć on się rozwija i szybko uczy) mam w pewnych sprawach zerowe poczucie humoru i ostrzegam tylko raz później już tylko lekcja życia w realu bez żadnych wojen netowych dla małych chłopców:-) Ale nie będę już nadużywał gościnności Gromi:-)

Gość gość
I tak cię kocham :D

Gość I m back again
A ty znowu swoje. Pilnuj lepiej bacówki bo ci goście uciekają.

Gość gość
Ja mogę wziąć jedno lekko odchowane...

Gość gość
Tak ze 3 latka...

Gość gość
Widzę Wilk zaczyna od nowa wojenkę może tak za miesiąc tutaj zajrzę .