Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki typ facetów lubi skromne, szare myszki?

Polecane posty

Gość gość
zaden to typ d**y z ktora sie zenisz po to by zrobic kariere i moc wychodzic na bankiety z coraz to nowa modelka

Gość gość
chyba żartujesz ?

Ja lubię :) . Uwielbiam obserwować, jak z zahukanej, szarej myszki rodzi się (pod wpływem miłości :) ) prawdziwa tygrysica :) . Czuję się wtedy demiurgiem :) i zasłuchany w mruczenie, wtulonej we mnie tygrysicy :), zasypiam spokojnie :) .

Gość gość
zakompleksiony, bo albo będzie chciał taką szarą myszkę uformować po swojemu i wychować albo ma tak niskie ego, że nie zniesie kogokolwiek to nie mówi szeptem i ma własne zdanie.

Gość gość
Żaden

Gość gość
Ja mysle, ze to najfajniejszy typ, własnie sa to faceci co nie maja kompleksów, i nie musza sobie podbudowywac ego przez chadzanie z jakas super- dupa. Czesto sa przystojni, i maja dobry smak

Gość gość
Jeżeli są to skromne i szare myszki z wyglądu to myślę, że żaden Jeżeli z charakteru to większość :D

Gość gość
Szara myszka to usposobienie, a nie wygląd. Może być piękną dziewczyną, a i tak będzie szarą myszką ;) Tylko zakompleksieni ludzie preferują osoby które mało się odzywają, nie mają za bardzo własnego zdania, są wiecznie ciche i zahukane.

Gość gość
Piękna kobieta nigdy nie jest szarą myszką. Kto chciałby spędzać czas z jakimś tłumokiem bez własnego zdania, cichym i nieśmiałym?

Gość gość
:)nie wiadomo bo z facetami tak zawsze a juz w ogole trudno to zrozumiec 2222 www.youtube.com/watch?v=-R6CnSqPnEg

Gość gonzo dix
Misio - demiurg :classic_cool:

Gość gość
Szara myszka to usposobienie, a nie wygląd. Może być piękną dziewczyną, a i tak będzie szarą myszką Tylko zakompleksieni ludzie preferują osoby które mało się odzywają, nie mają za bardzo własnego zdania, są wiecznie ciche i zahukane. x x co za cudów sie człowiek tu nie dowie. LOL To dlaczego tak wielu komentuje wygląd ze ktos wygląda na szara mysz. Piszesz zatem o introwertykach... z reguły sie przyciagaja przeciwieństwa, b czesto faceci lubia takie spokojne kobiety,bo wtedy jest wrazenie ze je łatwiej zdominowac. Szczególnei ci co maja tendencje do dominacji.. I na milosc boska, jak mozna ludzi oceniac, co sie nei odzywaja duzo, ze nie mja własnego zdania. Moze im sie nie chce po prostu z toba gadac, bo uznali, ze jestes głupia, albo tematy co poruszasz ich nie interesuja? Ja b czesto sie nie odzywam, jak ludzie gadaja na temat co mnie kompletnie nie interesuje

Gość gość
faceci lubią piękne kobiety, też żeby się pochwalić nimi przed kumplami, ale z charakteru mają być ciche, skromne, takie lubią

Gość gość
Charakter przekłada się na wygląd. Szara myszka może być piękną kobietą, a i tak wyglądać szaroburo bo tak się ubierze. Rysów twarzy czy długości nóg to nie zmieni. I własne zdanie którego nigdy się nie wypowiada to brak zdania w oczach innych, bo oni wiedzą o tobie tylko tyle ile im powiesz. Dlatego introwertycy uchodzą za osoby bez własnego zdania - bo przy okazji kiepsko wychodzi im asertywność.

Gość gość
ja jestem spokojna i cicha do czasu :)

Gość gość
Teraz wszystkie kobiety ubierają się podobnie.

Gość gość
ja lubie pod warunkiem ze sa inteliigentne

Gość gość
co za cudów sie człowiek tu nie dowie. LOL To dlaczego tak wielu komentuje wygląd ze ktos wygląda na szara mysz. POTWIERDZAM, mi tak mówią, maluję się, ubieram normalnie (lubię eleganckie stroje, obcasy, czasem dekolty), ale po twarzy wyglądam tak że nic mi po prostu nie pomoże, teraz planuję kolejną zmianę looku, w szkole średniej podśmiewali się ze mnie, znajomi że wyglądam na dziewicę i inne głupoty.

Gość gość
i nawet mój brat mnie skomentował niedawno że wyglądam jak dziecko ze szkółki niedzielnej, że tak się kojarzę. Niestety prawda i tego nie zmienię, choćbym nawaliła tapety nie wiadomo ile (a i tak mocna tapeta mi nie pasuje i wyglądam jeszcze brzydziej). Z charakteru - jestem trochę zakompleksiona, ale ogólnie wesoła, mega spontaniczna, interesuję się wieloma rzeczami. Ze znajomymi nie mam takiego problemu, przy obcych trochę gorzej, ale walczę z tym

Gość gość
Jak podrośniesz, to będziesz wyglądać jak księgowa ;) a jak się ubierzesz luzacko, to będzie księgowa na wakacjach :D

Gość gość
E, ja już jestem 'podrostek', mam całe 22 lata i nadal wyglądam tak samo :D i nie, właśnie to jest jeszcze gorszy typ urody niż księgowa..

Gość gość
Jeden ostatnio sądził, że jestem szarą myszką i był to typ debila, który myśli że jest przystojny, taki co się przechwala jak to on nie umie zadowolić kobiety, sprawiał też wrażenie jakby mógł mi p***********ć przy okazji jakiejś kłótni.

Gość gość
faceci lubią sukowate

Gość gość
Starego

Gość gość
Szare myszki uważam za przeurocze. Pociągają mnie skromne do bólu oraz ciche niewiasty. Szczególnie takie z rumieńcami na twarzy. Czerwień na policzkach jak dla mnie wygląda nieziemsko.

Gość gość
Z tego co sie ostatnio przekonuję to takie szare myszki też mają niekiedy spore wymagania i potrafią zmieniać facetów. Marzą o przystojnych ale i tak bujają sie z tymi równie mało atrakcyjnymi co one. Najlepsze że jak już taki sam wykarze zainteresowanie to odgrywaja sie na nim za brak powodzenia u innych atrakcyjnych gości. Wole jednak szukać takiej która też ma to COŚ ale też przy okazji ma również urodę i pewność siebie , bo widzę ze te mniej urodziwe i ciche wcale nie sa mniej wymagające.

Gość gość
Bo te szare myszki najczęsciej są po dobrych studiach, potem mają dobrą pracę i nie biorą tyle matoła co zarabia mniej niż one.