Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to jest romans???

Polecane posty

Gość gość

czy jesli maz czesto pisze, rozmawia z mloda dziewczyna, opowiawa jej o swoim zyciu, problemach, zwierzaja sie sobie, to jest to pewnego rodzaju romans?

Gość CukiereeeK
To wygląda na przyjazń damsko -męską aczkolwiek ja w takową nie wierzę, nic dobrego z tego nie będzie.

Gość gość
to co mam zrobic?

Gość CukiereeeK
Powiedz mu wprost ,że sobie nie życzysz czegoś takiego , ciekawe jak on by się poczuł gdybyś Ty tak robiła.

Gość gość
powiem, mu to. ale po co mu taki kontakt? skoro wiem, ze sie nie spotykaja, co on w tym widzi?

Gość CukiereeeK
Hmm , masz 100% pewność że nigdy się nie spotkają? może szuka odskoczni , czasami tak bywa gdy partner znudzi się swoją drugą połowką , ja oczywiście nie mówię że mąż się Tobą znudził podałam tylko taki przykład.

Gość gość
no raczej nie, tylko gadaja, pisza ze soba. troche sie boje, bo jest ladna, mloda, widac, ze sie lubia i dosc dlugo ich kontakt trwa...

Gość CukiereeeK
A mąż sam pokazuje Ci prowadzone rozmowy z nią? Musisz z nim porozmawiać na ten temat , ale jeżeli będzie chciał dalej z nią utrzymywać kontakt to myślę że tak czy inaczej będzie to robił , nawet bez Twojej wiedzy.Rozumiem że się martwisz ale to w końcu Ty jesteś jego żoną i znaczysz dla niego więcej niż ta dziewczyna , jeżeli Cię kocha i mu zależy to nie powinien mieć problemu z zerwaniem z nią kontaktu nawet dla Twojego świętego spokoju.

Gość katiana12
Jak dla mnie to romans, albo jego poczatek, przegon te panne.

Gość gość
nie pokazuje mi smsow, dlugo juz z nia pisze, mowi, ze to nic takiego, ze mniej sie kontaktuja, a tu znow widze, jak czyta od niej sms-y. mogla mu sie spodobac, ma ok. 20 lat.

Gość gość
To jeszcze nie romans, ale na pewno nim bedzie, jesli zostawic ich samym sobie.

Gość gość
a moze z nia pogadac? i zapytac, o co jej chodzi.

Gość CukiereeeK
Zawsze się mówi że to nic takiego , naprawdę postaw mu sprawę jasno że sobie nie życzysz , moim zdaniem to nie jest normalne

Gość gość
twierdzi, ze sa przyjaciolmi, ale trwa to ponad rok, na poczatku bylo sporadycznie, wiec nic nie mowilam, ale teraz czesciej pisza.

Gość CukiereeeK
Jej nie ma co pytać lepiej próbować dogadać się z mężem , bo jeżeli on nie jest wylewny na ten temat ona nie będzie tym bardziej, to moje zdanie

Gość gość
on twierdzi, ze to przyjazn, nic wiecej nie mowi.

Gość gość
w bajki wierzysz , naiwna jestes

Gość CukiereeeK
Jeżeli to przyjazń to niech Ci pokazuje wiadomości od niej , bo jeżeli jest tak jak mówi to nie powinien mieć nic do ukrycia , tak czy inaczej ja bym czegoś takiego nie akceptowała , ja też mam przyjaciół wśród mężczyzn ale mój chłopak wie , co , kto i kiedy do mnie pisze , mowie mu sama , dostęp do mojego telefonu ma , widzi wszystkie wiadomości

Gość gość
moze on cie i fizycznie nie zdradza ale emocjonalnie

Gość gość
postaram sie, ale on szczerze mowiac nigdy nie pokazywal mi telefonu, wiec jak mam teraz tego wymagac? ale zazadam tego od niego.

Gość CukiereeeK
Jak masz wymagać? nie jesteście parą tylko małżeństwem , masz prawo tego zażądać to zrozumiałe że należą Ci się wyjaśnienia i szczera prawda

Gość gość
no nalezy mi sie. ale po co mu ta trwajaca ponad rok, czy tam 2 lata przyjazn?

Gość CukiereeeK
Tego właśnie musisz się dowiedzieć, naprawdę na przyjazń mi to nie wygląda

Gość gość
to tez jak dla mnie dziwne, ale mam pewnosc, ze sie nie spotykaja, wiec po co im to?

Gość CukiereeeK
Nie spotykają, jeszcze się nie spotkali , co wcale nie oznacza że tego nie planują w niedalekiej przyszłości , skoro nie widzisz smsów to nie możesz mieć pewności, a to co mówi Ci mąż może dalece mijać się z prawdą

Gość gość
musze to zalatwic, bo nie chce, by sie posuneli dalej. dzieki. tylko co ich tak do siebie ciagnie? jego do niej moze mlodosc i uroda, ale ja do niego? nie jesy ani bogaty, ani specjalnie przystojny...

Gość CukiereeeK
a ile mąż ma lat? każdy ma inny gust może on jest w jej typie

Gość gość
maz 38, dzieli ich ok. 18 lat, wiec jak?

Gość CukiereeeK
Więc ona może się tylko bawi chce zobaczyć jak to jest ze ''starszym'' i być może prędzej czy pózniej jej się znudzi ta zabawa ,ale chyba nie chcesz czekać do tego czasu i im na wszystko pozwalać ?? a co jeśli Twojemu mężowi na niej zależy? ona się zabawi a on będzie rozczarowany , on ma do stracenia Ciebie ona pewnie nic więc co jej szkodzi wodzić za nos Twego męża?

Gość gość
masz racje trzeba dzialac, musze szczerze z mezem pogadac. tylko wiem od znajomych, ze to raczej pozadna dziewczyna, nie bawilaby sie tak. gorzej jak ich cos laczy, ale mam nadzieje, ze nie.