Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Schudłam po ciąży po 30 kg w 1,5 roku

Polecane posty

Gość gość

a ku...wa głupich 5 kg nie daje rady. Wtedy byłabym znów taka jak 2 lata temu. Te pozostałe 5 kg to efekt obżarstwa gdy rzuciłam palenie, 30 kg przytyłam w ciąży, zatrzymywanie wody i dużo jadłam co tu gadać mało ruchu. ćwiczyłam i byłam na dietach nie rygorystycznych, a teraz od pół roku waga stoi w miejscu a mi się odechciewa walczyć o siebie. Wszyscy mówią, że jest ok, wyglądam super, ale ja znów chcę być w rozmiarze S/M a nie M/L

Gość gość
A ja schudlam 20 kg w 5 miesiecy po porodzie. I co? Nie chwale sie tym !

Gość gość
Mam dokladnie tak samo. Schudlam 20 kg. A właściwie to samo zlecialo 15 a 5kg zgubilam dieta i cwiczeniami. Teraz jeszcze bym chciala schudnąć 5 kg. Mimo ze wygladam dobrze to uważam że bylo by wtedy idealnie. Ale jakos mi nie idzie...

Gość gość
A ja schudlam 30 w 6 miesiecy,18 mi spadlo tydzien po porodzie,to wszystko bez diet,cwiczen itp

Gość gość
Ja przed ciążą ważyłam 72, przytyłam do 76, a po ciąży spadło mi do 62 kg. Dziś 3 lata po porodzie wróciłam do wagi z przed ciąży i walczę :(

Gość gość
Większość ciąży przeleżałam, przytyłam 13 kg, 10 spadło wciągu 6tygodni, dwa jeszcze w ciągu kolejnych 6. Nie wyobrażam sobie przytyć 30kg, nie wyobrażam sobie palić papierosy - obrzydlistwo :O

Gość gość
I nikt nie potrafi czytac ze zrozumieniem i sie tylko przechwala:o autorko,ja przytylam do prawie 80 w ciazy,wszzystko dosyc szybko wrocilo do "normy" sprzed ciazy,wazylam wtedy 64 kg. A poniewaz przed ciaza mi sie przytylo,bo moja optymalna waga to 58,to do tego daze. I juz latwo nie jest. Mialam okres,ze przytylam ciut do 69 ale szybko zrzucilam do 62. I mam wrazenie ze juz sie na tym zatrzymam,bo brak mi samozaparcia.pewnie jakbym sie zawziela to by sie udalo. Mysle ze u ciebie moze wina lezec po stronie tegoo,ze nppp.masz za mala podaz kalorii w diecie. Za wszelka cene chcesz schudnac i zapominasz o odpowiednim odzywianiu.moj maz tak mial. Waga stala w miejscu a on prawie nic nie jadl. W koncu pprzeanalizowalam co on je,dorzucilam mu 2 posilki bardziej kaloryczne i waga poleciala szybko.nawet lekarz jego zauwazyl,w ciagu 3 tyg stracil jakies 4 kg,lekarz myslal ze wiecej. Tak na oko ocenial.

Ja przed ciaza wazylam 67 kg. W trakcie ciazy przytylam 40 kg. Ale nie bylo tak zle. Moj syn wazyl 5500 kg po urodzeniu. W ciagu 2 tygodni spadlam 20 kg a po 3 miesiacach jeszcze 5. Zostalo jeszcze jakies 15 kg. Nie poddaje sie.

Gość gość
Był sobie człowiek, który posiadał swoją własną fabrykę mięsną. Jednak, że był już w podeszłym wieku postanowił przekazać interes swojemu jedynemu synowi. Przyprowadził syna do fabryki i mówi: - Synu widzisz tę maszynę? Do niej wkładasz barana i wychodzi parówka, rozumiesz? - Nie - odpowiada syn. Ojciec tłumaczy więc jeszcze raz: - Maszyna, baran, parówka... rozumiesz? - Nie - ponownie odpowiada syn. Ojciec nie wytrzymuje, ale tłumaczy jeszcze raz: - Tu masz maszynę, w nią wkładasz barana i wychodzi parówka... rozumiesz wreszcie? - Nie tato, ale powiedz mi czy jest maszyna w którą się wkłada parówkę i wychodzi baran? - Tak, twoja matka!