Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

Dlaczego nikt nie kocha Fikuśnej?

Polecane posty

Gość gość
Nawet matka ciebie nie kocha? a ojciec? A może ojca nie znasz, bo matka była taką samą nieudacznicą jak ty?

Gość gość
Ogłaszamy konkurs: który facet ma ochotę na cokolwiek z kobietą o urodzie Jacka Gmocha i IQ ameby? Jako bonus dostanie to, że będzie się kleiła do każdych męskich portek w okolicy. Jest chętny na cokolwiek wspólnego z autorką?

Gość gość
I bardzo samotna :(

Gość gość
Samotna nie oznacza zdesperowana. A ta oszołomica da się pokroić za jakiegokolwiek fiuta.

Gość gość
bo nic nie jestes w stanie zaoferowac a jedynie wymagasz, mezczyzzni nie potrzebuja zadufanych, roszczeniowych bab

Gość gość
Bo nie da się spokojnie znieść tego co od lat wyprawia na kafeterii.

Gość gość
Bo ona ich od córfuf nie wyzwie to sobie pozwalają :(

Gość gość
A co ma do tego bycie miłym? Ma ochotę pojęczeć i postękać to niech założy jeden temat o "fikuśnych" i tam kontynuuje te głupawe opowieści. Zamiast tego codziennie zakłada po kilka idiotycznych topików. Chce być szanowana, to niech szanuje innych użytkowników.

Gość gość
Nie pasują ci jej topicki to omijaj je z daleka :O

Gość gość
gość dziś Nie pasują ci jej topicki to omijaj je z daleka pechowiec.gif Wydaje ci się, że masz prawo decydować o tym co mam robić? :)

Gość Alicja Donnikova
fiku, ja myślę, że kogoś znajdziesz, tylko musisz się bardziej otworzyć na świat i ludzi. sobota jest, wyjdź na spacer czy do kina - sama, może akurat brunet nadarzy się po drodze?

Gość gość
Fikuśna znowu masz rozdwojenie jaźni i walisz z gościa? :D Znamy już ten Twój numer :D

Gość gość
gość dziś Nie pasują ci jej topicki to omijaj je z daleka pechowiec.gif Wydaje ci się, że masz prawo decydować o tym co mam robić? usmiech.gif XXXXXXXXXXX A tobie wolno decydować co , gdzie i jak ma pisać ? To wolne forum

Gość gość
otyłość?

Gość gość
gość dziś gość dziś Nie pasują ci jej topicki to omijaj je z daleka pechowiec.gif Wydaje ci się, że masz prawo decydować o tym co mam robić? usmiech.gif XXXXXXXXXXX A tobie wolno decydować co , gdzie i jak ma pisać ? To wolne forum x Ja nie decyduję, a komentuję (odpowiadając na pytanie dlaczego krytykuję fm). Widzisz różnicę czy intelektualnie dorównujesz autorce topiku?

Gość gość
Myślę że najgłupszym jest ten który ma się za mądrzejszego od innych:( A już całkiem poniżej krytyki jest ten który mówi to głośno:( Nie łam się Fikuśna 😘

Gość gość
Fiku miku, jedno mnie zastanawia. W jakim celu (albo z jakiego powodu) urządzasz tu wątpliwej jakości kabaret od tylu lat? Dla ułatwienia - warianty odpowiedzi: a) dla pieniędzy (i tu pojawia się kolejne pytanie - za ile jesteś skłonna wsadzić swoją godność do kieszeni) b) naprawdę wierzysz, że jakiś facet się zlituje i okaże Ci odrobinę zainteresowania c) potrzebne Ci jest specjalistyczne leczenie.

Gość Alicja Donnikova
"Cześć żabciu, dawno Cię nie widziałam na forum " XXX bo mi oczy odpadają od tej nowej kolorystyki :o XXX "Bruneci mi się nie nadarzają" XXX trudno, trzeba złapać jakiegoś blondyna i przefarbować ;) lepszy rydz niż nic :P

Maruda z Ciebie żabciu, ładna szata graficzna, przejrzyście, nowocześnie - na plus. Mam tylko blond farbę w domu, mogę co najwyżej oszpecić bruneta, pozbawiając go brunetnej czupryny.