Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak podc hodzicie do kwestii życia pozagrobowego

Polecane posty

Inteligencja człowieka lub jej brak najbardziej ukazuje się w momencie gdy dochodzi do filozofii, spraw życia i śmierci, dedukcji i analizy rzeczy niepojętych rozumem. Wtedy okazuje się czy człowiek to wybitnie inteligentna jednostka zdolna myśleć obiektywnie, oceniać i analizować czy bezwartościowa kupa ludzkiego mięsa która oprócz wierzchniej otoczki pozornej inteligencji czy wykształcenia nie ma absolutnie nic głębszego do zaprezentowania. Takich ludzi jest niestety miliony, i nas ludzi głęboko myślących nie powinno obejść ich życie ani los gdyż tylko człowiek rozumny ma prawo czuć się w pełni człowiekiem.

Ja uważam że to twoi apostołowi mieli problem z homoseksualizmem bo Paweł nienawidzący kobiet pewnie popuszczał kakaowego oka wszystkim facetom. Mężczyzna który nie chce kobiet to odpad naturalny. Chory i pomylony. Odpad rozumiesz?

czyli wszystko wiążesz z seksem . To jakaś trauma z dzieciństwa ? masz jakieś złe doświadczenia ?

Obyś zdechła na takiego raka żeby ci gówno z tyłka wychodziło z bólu. I żebyś do swojego Pawełka się modliła który kobiet nienawidził. Pawełek umysłowy tępak, wielki romantyk co z kobietą nigdy nie rozmawiał na żywo. Jesteś zerem umysłowym. Żal mi was.

naprawdę tak myślisz ? naprawdę tego mi życzysz ? dlaczego ? co napędza twoją nienawiść do bliskich ?

Cierpienie katolików i żydów jest moją radością. Po śmierci czeka ich kolejne tępe życie katolika albo muzułmanina który gotów jest cierpieć dla swojego zmyślonego boga. Haha!

a co z twoim życiem jegoda ? myślisz o nim czasem ? musi ci być ciężko z takim emocjonalnym ciężarem .

Siła wyższa gardzi wami i bardzo dobrze. Zadaje wam cierpienie i dobrze się przy tym bawi, ryje wam łby religiami bo tak sobie to zaplanowała i dobrze się przy tym bawi widząc jaki człowiek jest tępy. Jesteście dla niej marionetkami na sznurkach.

a skąd ty możesz wiedzieć kim jestem dla Boga ?:) I tak sobie pleciesz licząc na poklask ?:)

jesteś mała , przestraszoną dziewczynką , nie wiedzącą nic o Bogu ani Jego naturze . Agresją pokrywasz strach ale nikt ani nic się ciebie nie boi . Natomiast ty co dnia jesteś bliżej śmierci .

Za tysiące lat ludzie dalej będą wielbić bogów. Tych samych albo nowych sobie wymyślą.

Katolicy milkną gdy mówię bo nie znają odpowiedzi na pytania ale ja znam. Giń allium, śmierć to moja przyjaciółka ty na nią czekasz ja już ją posiadłem na własność. Niech Pawełek będzie ci pociechą haha!

katolicy może i milkną ale ja nie jestem katoliczką. a ty pochlebiasz sobie mniemając ,ze wiesz coś więcej . jesteś biednym zastraszonym zwierzątkiem , które myśli ,że atakując wszystkich dookoła zyskuje bezpieczeństwo . I umrzesz tak samo jak wszyscy inni , tyle tylko że w strachu .

A kiedy po śmierci przeistoczę się już w siłę wyższą, epicentrum wszechświata z nieopisaną radością będę odtwarzał sobie sceny z historii gdzie żydzi w obozach koncentracyjnych wołali na pomoc do swojego boga "Jahwe pomóż nam, jahwe prosimy o pomoc!" Te rozpaczliwe krzyki matek do boga wołających o ocalenie ich dzieci, ale jahwe im nie pomógł haha! Jahwe się śmiał z nich do rozpuku! Zataczał się ze śmiechu i wołał do esesmanów aby pośpieszyli zabawę z żydami. I wam też nie pomoże a jeśli się wam wydaje że tak to zdziwicie się.

dokładnie tak - trwa proces eliminacji . ty też w nim uczestniczysz , niezależnie od bzdur jakimi się karmisz . I na razie jesteś ...without . ale twój wybór , twoje konsekwencje .

kiedy ty będziesz chciał ... nic bardziej mylnego biedactwo . Za godzinę możesz nie żyć a nie przypuszczam ,żebyś taki miał plan :D ale tak sobie to tłumacz :D

a skoro tak cię fascynują zbrodniarze to wiesz ,zę i Mengele nie umarł - kiedy chciał :D

ty sie kryptami nie przejmuj , tylko idź matce pomóż po obiedzie posprzątać :D to jest prawdziwe życie :)

Nudzą mnie już te słynne gadki że za godzinę mogę nie żyć, bede żyć ile bede chciał bo jestem ucieleśnieniem siły wyższej, a takie gadki to jest sztandarowy klasyk do nawracania na katolicyzm - wciskaj je podobnym tępakom na swoim poziomie, nie na moim.

Jagódko maleńka, założyłem dla ciebie topik. Cukiereczku 😘

pisałam ci już kołku ,ze nie jestem katoliczką - czemu więc miałabym nawracać na to wyznanie ?:D a te pretensjonalne jak u pensjonarek tekściki " jestem siłą wyższą " ...- nuda .