Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

Dlaczego mężczyźni nie adorują okularnic?

Polecane posty

Gość gość
Pewien Zyd byl bardzo bogaty. Ale byl samotny. Wiec pewnego dnia Rabin mu poradzil: - Icek, Ty taki bogaty, Ty wez sobie zone. - Ale Rabi, ja sie Ciebie pytam - a po co mnie zona? Ja jestem szczesliwy. - Ale Ty pomysl Icek, Ty jestes sam, jak Ty bedziesz umierac i lezec na lozu smierci - kto Cie poda szklanka wody? Icek przemyslal to i postanowil sie ozenic. Jednak mimo tego, ze byl bogaty nie mogl znalezc odpowiedniej kandydatki. W koncu kiedy znalazl okazalo sie, ze jego zona ma naprawde okropny charakter, a w tych innych sprawach zupelnie do niczego. Wiec cierpial ale pocieszala go zlota mysl Rabina. I w koncu zdarzylo sie ze Icek zachorowal. Lezac na lozu smierci jego ostatnia mysla bylo: - Nie jestem spragniony.

Mnie dziewczyny w okularach kręcą :) . Szczególnie, gdy mając pełne usta, niewyraźnie mówią: - Czy dobrze to robię ? :D :D :D . x Jako nastolatek chadzałem często do pewnej "zapuszczonej" biblioteki, w której taka okularnica "rządziła" :) . Do dzisiaj, pozostał mi sentyment do kobiet w okularach :) :) :) .

Gość gość
fiku, masz awersję do seksu, dlatego bruneci cię ignorują. Oni poszukują gorących kobiet, ty jesteś zimną rybą.

Wiesz to że żadna mnie jeszcze nie owinęła mnie sobie wokoło nie znaczy że ja żadnej nie adoruje ;]

Gość gość
Bzdura. Nie narzekam na brak zainteresowania facetów, zwłaszcza, jak jestem w okularach. Widocznie masz inny problem. Nie jesteś ani interesująca, ani kobieca.

...Zboczeniec!... Nie zboczeniec, tylko bibliofil :) :) :) . x Miłość do książek, rodzi się z różnych powodów :D :D :D .

Gość gość
To Lewiatan co kobieta musi mieć w sobie takiego, abyś Ty ją adorował? :P

Wszystkich, którzy lubią chodzić do biblioteki nazywasz zboczeńcami ? :D :D :D

Nie , tylko tych, którzy piszą zboczone rzeczy o okularnicach (pierwsza część wypowiedzi, och niekumaty).

...tylko tych, którzy piszą zboczone rzeczy o okularnicach (pierwsza część wypowiedzi, och niekumaty)... Kumaty :) , tylko uwielbiający taki widok ;D :D :D . Poza tym dziewczyna w okularach, nie musi w pewnym momencie zamykać oczu :D :D :D .

Zapewne je teraz banana i marzy :) :) :) . x Wracaj fiku :) . Już będę grzeczny :) :) :) .

Gość gość
Adorują okularnice w soczewkach :D

Co to jest ta Noxelka ? Bo w kilku wątkach zobaczyłem jej kretyńsko-chamskie wpisy :( .