Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zdruzgotana, mam 24 lata i nic mi się w życiu nie udało...

Polecane posty

Gość gość

zadnej pracy zadnego wyksztalcenia tylko ledwo matura zadnych znajomych dziewica nigdy sie nawet nie całowałam

Gość gośće36
zadnej pracy - możesz do jakiejś pójść :) zadnego wyksztalcenia tylko ledwo matura - możesz studiować weekendowo przykładowo :) zadnych znajomych - no cóż, znajomi sami nie przyjdą do Ciebie. dziewica - no i co z tego? nigdy sie nawet nie całowałam - no i?

Gość gość
Do rabina w Berdyczowie zgłasza się młody kandydat do stanu małżeńskiego, prosi o radę: żenić się, czy też nie? - Ojciec panny - powiada - jest człowiekiem wykształconym i powszechnie szanowanym. - Więc żeń się. - Ale panna jest brzydka jak wielbłąd. - Więc nie żeń się. - Ojciec panny daje w posagu dwadzieścia tysięcy rubli srebrem. - Więc żeń się. - Ale panna utyka na jedną nogę. - Więc nie żeń się. - Ojciec pany chce mnie przyjąć na wspólnika do swego interesu. - Więc żeń się! - Ale panna jest okropną złośnicą. - Więc nie żeń się! - A zatem, jak mi radzicie? - Sądze - mówi po głębokim namyśle rabin - że tyś powinien się wychrzcić. - Aj, rabbi, dlaczego? - Bo wtedy będziesz zawracał głowę księdzu, a nie mnie...

Gość haha wygralam zycie
lat 24 kończę bardzo dobre studia mam zajebistego faceta kupujemy mieszkanie planujemy wspólne życie wygrałam? :classic_cool:

Gość paramamma
pociesz się, że ja mam 10 lat więcej niż i ty i jedyne co mi wyszło w miarę to praca. stała i da się utrzymać samemu choć bez fajerwerków. poza tym dno, żadnego faceta, rodziny, nadal dziewica. 🖐️

Gość gość
Staro panno czy ty musisz się użalać nad sobą czy maj to dla siebie

Gość gość
O kurwa to na prawdę, dziewica w tym wieku. "Ledwo matura" to wykształcenie średnie.

Gość gość
a skad jestes autorko ? może sie umówimy