Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie jestem przystojny i już

Nigdy moja partnerka nie będzie się mną mogła pochwalić, że jestem przystojny

Polecane posty

Gość Nie jestem przystojny i już

Mam wyrzuty sumienia i czuję się winny z tego powodu. :(

Nie musisz :) . Wstydzić powinieneś się tego, że zawsze mieć cię będą za niedorozwiniętego głąba :( . Inaczej byś takiego tematu nie założył :( .

Gość dzisiaj wieksza odraze budzi
czlowiek brzydki, niz atrakcyjny niedorozwiniety glab

Gość gość22222
uroda to nie wszystko

Gość gość
skoro z Tobą jest to chyba najlepszy dowód że dla niej jesteś przystojny, a na mega przystojniakach już nie jedna się przejechała, więc głowa do góry, nie wszystkie lecą na przystojniaków, dla większości liczy się co innego

Gość przerzuty sumienia
chwalisz sie czy zalisz bo nie wiem czy mam cie wykopac na operacje plastyczna i konsumpcje koksu czy zalecic tluczenie lbem w mur raz z lewej a raz z prawej strony

Gość no wlasnie najgorzej
jak kobieta sie przejechala na przystojniakach, a teraz jest z kims z powodu rozsadku, ale bez wielkiej chemii

Gość gość
I nigdy nie będzie chorobliwie zazdrosna - to jest ogromny plus. A poza tym, nie jest niczym fajnym, jeśli kobieta postrzega cię przez pryzmat urody.

Gość no wlasnie najgorzej
to nie jest ogromny plus, tylko bycie troche takim jeleniem

Gość gość
By kobieta mogła być w związku z przystojnym, musi znać własną wartość. Przede wszystkim kobieta musi czuć się kochana i przyzwyczaić się, że na widok jej faceta paniom cieknie ślina z ust. W przeciwnym razie taki związek bardzo szybko zakończy się. Wszystkie kobiety marzą o przystojnym, ale nie każda sobie z nim poradzi (właściwie ze sobą). x Trochę jeleń - myślę, że jest ich sporo (może i nawet większość). x Ładny wygląd potrafi przeszkadzać, być uciążliwy.

Gość zaden facet nie zniesie
w glebi duszy tego, ze jego kobieta byla w przeszlosci z naprawde przystojnymi facetami

Gość gość
to zadbaj o siebie. dobre ciuchy, odpowiednia postawa i postura mogą sporo zdaiałać. do tego są inne wartości, którymi będzie się mogła pochwalić. inteligentnego, miłego mężczyzny np. też dziewczyny będą zazdrościć.

Gość kobiety lubia chwalic
sie przystojnymi, a bycie milym jest nieistotne.

Gość 23 48
Troszkę nie rozumiem Waszego myślenia. x "zaden facet nie zniesie..." - bo zawsze musi być najlepszy? najładniejszy? Karmicie chore męskie ego, po czym narzekacie, że nie jesteście rozumiane, że facet robi coś źle, nie stara się itp. Śmieszy mnie taka rywalizacja - jakby było jeszcze o co rywalizować. x " kobiety lubia chwali sie przystojnymi" - lubi chwalić się? no tak, trzeba podbudować własną samoocenę przystojnym gościem. " musi znać własną wartość" - dlatego nie narzekajcie, że przystojni skaczą z kwiatka na kwiatek, że zostawił Was dla innej, skoro same o sobie macie marne zdanie. x Nie jestem przystojny i już - prawdopodobnie masz mądrą kobietę, więc i ciesz się. Takie nie trafiają się zbyt często.

Gość dla mlodej studentki
przystojniak u boku to byc albo nie byc

Gość gość
taki brzydki jestes

Gość nie trzeba byc brzydkim
zeby przystojnym nie byc

Gość gość
No i co z tego?wystarczy, że masz kasę i każda laska twoja Jak nie masz to faktycznie klops, ale to nawet z wyglądem.

Gość gość
I co z tego ze wystarczy miec kase- to koles chce miec kogos kto leci na niego szczerze czy tylko na jego kase a jego samego się brzydzi, ja bym na taki uklad nie szla, to ponizajace. Nie rozmnazaj sie dobra rada :)

Gość na kase leca
tylko prostytutki

Gość niebanalny wyglad
to dzis podstawa