Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wspólna historia przeglądania z wszystkich komputerów(?!)

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem jak to się stało i dlaczego, ale wczoraj we własnej historii przeglądania zobaczyłem historie innych osób, prawdopodobnie mieszkających ze mną [posiadających własne komputery] (lecz kto chciałby się przyznać do szukania informacji na temat przechowywania kupy w lodówce... ). Na necie nie znalazłem żadnych informacji na temat łączenia historii, w związku z tym mam pytanie - czy wie ktoś jak to się mogło stać i jak temu zapobiec? Reszta mieszkańców ma normalną historie,ale kolega na telefonie wczoraj też miał niezłego miksa łącznie z fragmentem mojej... Nie ogarniam tego :(

Gość gość
Jeśli Twoją przeglądarką jest chrome to pod ikoną "dostosowanie i kontrolowanie konta Google Chrome" znajduję się coś takiego jak "jesteś zalogowany jako...." warto sobie sprawdzić tam czy przypadkiem nie masz dodanego konta swojego znajomego (jeśli tak radze usunąć), ponad to możesz wyłączyć synchronizację. Ja borykałam się z tym problemem kilka miesięcy na szczęście udało się to zmienić- komputer przestał mi zamulać i wszystko chodzi jak dawniej. ;)