Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety sa zmuszane do rodzenia co rok by miec 20 lub 30 dzieci

Polecane posty

Gość gość
Duza rodzina-brak wykształcenia.bieda haha.moja ciotka ma 6 dzieci najstarszy 30lat . Jest adwokatem. Blizniaczki 25 lat pielegniarka i polozna.chlopak 24 lata infirmatyk i młody ma 15- chce byc informatykiem lub farmaceuta! U mojego kuzyna 4 chlopakow 1lekarz w klinice w Kanadzie. 2 chemik pracuje w firmie ktora produkuje fajki .3 chemik uczy w gimnazjum .4 skonczyl budownictwo statkow mieszka i pracuje w Szczecinie; ) pozdro

Gość gość
jest tragiczna idiotyczna totalitarna idea wcielona w zycie by zmuszac kobiety do rodzenia co rok lub 2

Gość gość
A kto wam nakazał zachodzić w ciązę co rok ?Trzeba tak robić żeby dzieci nie narobić! A jak macie problem z tym że nie możecie normalnie usunąc każdej ciąży bo sie kochacie bez zabezpieczenia no to wasz problem trzeba tak robic zeby dzieci nie narobić .Sa takie kobiety które mają 2 dzieci po roku bo wpadły lub chciały mieć dzieci po roku , moja siostra np miala taki problem ze lek jej powiedział że jak chce 2 dzieci to najlepiej rok po roku bo jak bedzie chciala większą różnice wieku to może jej się już nie udać zajsć w ciązę .Z reszta ja też już wiem że albo bliźniaki albo rok po roku ! Wim ze brakuje wam aborcji , a może zróbcie tak nie zabezpieczajcie się na róbcie dzieci np 5 a pozniej 3-4 z nich zabijcie wybierzcie które dziecko bardziej chcecie !! Durny temat

Gość gość
grupa trzymajaca wladze tak każe

Gość gość
A nas w domu było 12 ha ha i co żadnej biedy nie klepaliśmy. Mamy wielki dom 400 metrów kwadratowych , każdy miał własny pokój... Teraz połowa już jest na swoim...... Wszyscy dobrze się uczyli pokończyli studia najmłodsza siorka jeszcze się uczy...Mało tego ja mam męża a ich w domu było 14 :D I też wcale nie klepali biedy.... Ja są zaradni rodzice to potrafią dobrze gospodarować pieniędzmi po dwa potrafią wyprowadzić dzieci na ludzi a nie jak teraz mają po jednym dziecku , rozwydrzonym , rozkapryszonym , wyciaćkanym bachorze któremu nic nie wolno powiedziec

Gość gość
ale wielorodki to ruina czlowieka otyle wszystko wisi -fuuuj

Gość gość
Te, które dyskutują z tym trollem, są jeszcze głupsze niż on. :p

Gość gość
maja rozklapioche jak wiadro,, brzuch cycki i dupe do kolan nie trzymaja moczu i kału

Gość gość
ale co wy pier każdy ma tyle ile chce , a jak kogos nie stac na gumki to już inny problem.Czy ktoś wak każe wchodzić na faceta i czeka az sie w was spusci? I kto wam nagadał ze na wsiach nie ma tabletek anty? Sa i to wszystkie bo pracuje w aptece ! Tabletki "po" tez są !

Gość gość
byl raz artykul ,,wies nie mowi o seksie , wies rodzi,, wiesnaiczki rozmnazaja sie jak kroliki, bo na wsi kretynki stosuja antykoncepcje 10 razy rzadziej niz miastowe ,,kretynki bezmozgie sa posluszne tzw autorytetom i stosuja metody naturalne a skutek jest wielodzietnosc bieda i dzieciobójstwo

Gość gość
Znam rodziny gdzie jest 7-8 dzieci a nawet 13-14 I im niczego nigdy nie brakowało mops czy inne instytucje nie były im potrzebne .Dzieci zawsze ładnie ubrane zadbane i uczą się bardzo dobrze !! Jest u nas jedna rodzina gdzie facet i babka piją mają 5 dzieci najstarsze 9 lat , bród smród szkoda gadac. Jak dostaną pieniądze z mopsu to taxówkami jada do domu albo do sklepu po flaszkę a jak kasy nie mają to chodza na nogach po 12 km.On pracy nie ma ona też co zaczną prace to po wyplacie zaczyna sie picie ! Nie wiem może moja okolica jest inna od waszych.. Bo u nas to jedyna taka rodzina typowych patoli! I tak myślę że wam chodzi o to ze chcecie zachodzic i skrobankę robić a u nas to nie legalne i bardzo dobrze!! Aczkolwiek co za aborcja nie jestem to chyba lepiej jak takie babsko usunie zaraz jak zaciązy niż jak zabije zaraz po porodzie

Gość gość
Ile miałyście rodzenstwa? i czy jesteście ze wsi czy wszystkie MIASTOWE? Ja mieszkam na wsi ok 10 km od jednego z większych miast w Pl . Nigdy niczego mi nie brakowało (nie posiadamy gospodarstwa i nigdy go nie mieliśmy)Teraz każda z nas ma swój dom . Nasza mama nie wygląda tak jak wy swoje opisujecie . Ma 46 lat a wygląda na 36 . Ani ja ani siostry nie mamy 10 dzieci. (chyba dziwne jesteśmy)bo dzieci wcale nie mamy a jesteśmy wszystkie mężatkami ! Aborcje i te wasze inne sposoby na usuniecie nie wchodza w gre . Tu gdzie mieszkam znam jedną dużą rodzinę Ojciec Chirurg matka Alergolog - 8 dzieci . Dzieci wychowane inaczej niż wszystkie które znam .

Gość gość
kobiety kochaja biede i rozklapioche mózgu nie maja i pozwalaja by jakies ciemniaki rządziły ich zyciem -sa im posluszne jak marionetki

Gość gość
grupa trzymająca wladze chce by wszystkie kobiety były boso i w ciązy

Gość gość
Ktovz wladzy wam nogi rozklada?

Gość gość
jest nieludzki terror propaganda presja i obowiazek rodzenia co rok lub 2

Gość gość
Trzeba przyznać że te trolle to mają zj^^^ psychikę. Polska ma katastrofalny przyrost raczej nieprzyrost demograficzny . Właśnie nalezałoby zmusić pewien procent zdrowych kobiet do zachodzenia w ciażę co 2-3 lata tak żeby miały choć 5 dzieci . Dla Polski która MA TAK ROZPACZLIWIE NISKĄ DZIETNOŚĆ - to ostatnia szansa.

Gość gość
jest bieda i przeludnienie straszne a debile zmuszaja kobiety do rodzenia co rk lub 2

Gość gość
a baby s a durne ze chca rodzic stado dzieci i miec rozklapioche

Gość gość
Popieram was psychopatki !! te które tak p/ie/r/d/o/l/a o tym nacisku . WCALE NIE POWINNY MIEC DZIECI zeby wiecej popierdolenców po tym swiecie nie chodziło . Dzieci powinny miec tylko normalne kobiety które znają pojęcie rodzina i chcą ją mieć a do reszty najlepiej wybudzić HITLERA

Gość gość
ja mam 23 lata i jedno dziecko na tym poprzestane...

Gość gość
jest masakryczny terror

Gość gość
grupa trzymająca wladzę czuwa

Gość gość
uwazaja kobiety z a kombinaty do rodzenia

Gość gość
jest ciemnota jaskiniowa

Gość gość
i klauzula sumienia do tego sluzy

Gość gość
Mieszkam na wsi i najliczniejsza rodzina to mama,tata i dwoje dzieci.Gdzie wy mieszkacie ze taka dzietnosc?

Gość gość
jakos media czesto pokazuja biedne wiesniaczki spasione wielorodki

Gość gość
kobiety wiejskie sa oblepione dziecmi jak ziemniak stonką

Gość gość
wielorodki mnoża sie bez zadnego myslenia