Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiem wprost nienawidzę polski ten kraj mi nic nie dał

Polecane posty

Gość gość

Nienawidzę polski i 90 % polaków większość z nich to wredne gnoje jedynie w tym roku kończe studia. oczywiście w tym zasranym kraju spotykam sie jedynie z chamstwem,złośliwościami,brakiem kultury o nie pieprzę taki kraj. wybieram čr gdzie ludzie są dla mnie mili i uśmiechnięci gdzie niema takiego chamstwa. a polki nie dość że brzydkie to jeszcze wymagania z kosmosu wymagania i zero uśmiechu. dzisiejsza polska nie jest tą którą pamiętam sprzed paru lat.ten kraj to jest jedna wielka sraczka. i w tym bajzlu już nie chce uczestniczyć. wole żyć za południową granicą gdzie jest sympatyczniej.kiedyś się łudziłem że coś sie zmieni ale jak narazie nic sie nie zmienia tylko jest coraz gorzej.

Gość gość
To nie jest kraj dla miękkich faj, więc: wyp/ier/da/laj !

Gość gość
jedz dalej to dopiero zobaczysz jak cie potraktuja :) smieszna jestes dziecko zycia nie znasz ani swiata ani ludzi ja kocham moj kraj jest najwspanialszy najpiekniejszy za granice jezdze tylko na urlopy i za kazdym razem gdy wracam ciesze sie na widok mojego kraju ! rzad mamy do d**y gdyby byl inny rzad nikt by z kraju nie wyjechal bo tu jest najlepiej ! ale do tego trzeba stwprzyc warunki aby zyc godnie a tacy jak ty to ludzie wychowani w goffnie kapitalizmu bez krzty honoru bez charakteru i w sumie ciesze sie ze tacy jak ty wyjechali i wyjezdzaja :) Unia i tak padnie a wy nie bedziecie mieli gdzie wrocic po tym jak was wypieprza zza granicy :)

Gość el comendante
Wykształciłeś się za darmo i jeszcze narzekasz? Ty myślisz że za południową granicą wszyscy będą do ciebie suszyć zęby? Mylisz się i to grubo...

Gość gość
a co ty dales krajowi?:O Nie znosze takich nierobow, ktorzy cale studia balangowali i wielkie zdziwienie, ze nie zarabiaja po 10 tys z zerowym doswiadczeniem. Spadaj do uk, tam jest miejsce dla takich ograniczonych ludzi

Gość gość
zgadza sie ! w********ac matoly mlodociane goffna ! nie nauczone zycia ! jestes ohydna kto cie wychowal ? jak cie wychowal ? kiedys bedziesz miala swoje dzieci to sama sie przekonasz co sie liczy bardziej w zyciu jak tylko kasa !

Ten KRAJ dał ci WYKSZTAŁCENIE, za moje pieniądze (podatki). Ty nie dałeś mu nic od siebie. x Wypie.dalaj stąd jak najprędzej ! Przynajmniej nie będę musiał płacić za twoje leczenie. x Won stąd ŚMIERDZĄCY NIEROBIE !

Gość gość
Co z tego, że wykształcił się za darmo skoro państwowe uczelnie to śmiech na sali dla pracodawców, bo każdy kończy politechnikę albo uniwersytet. Zwykły seba z podwórka dzisiaj kończy budownictwo. I jeszcze trzeba na takiego dodatkowo dopłacać zanim nauczy się zawodu... DNO. Są może z 2-3 szkoły z renomą w Polsce i to są akurat uczelnie prywatne, na które szaraków nie stać.

Gość gość
ja wiem doskonale ze kiedys ci wszyscy Polacy ktorzy obrazaja nasz kraj beda tego mocno zalowac :) chcialbym tylko aby tacy jak oni nigdy nie mieli prawa powrotu do Polski z emigracji ! niech tam zdychaja na obczyznie bez rodziny wsrod obcych

Gość gość
Ja nie wracam i wole zdychac wsród obcych niż patrzeć na wasze fałszywe ryje polaczki :o

Gość gość
ja nie tyle nienawidzę Polski, co polaków. wszędzie tylko katole. mam ich dość. jestem kobietą i strasznie w*****a mnie ograniczanie praw i stereotypy. wcześniej nie myślałam o emigracji ale teraz coraz częściej przyłapuję się na tym, że marzy mi się np Australia. :( Kocham Polskę ale tu się nie da żyć

Gość zmartwiona życiem w pl
no dziękuje za takie komentarze spodziewałam się dostać odpowiedzi miłe. a tu widzę chamstwo i wyzwiska daliście mi kolejny powód to właśnie dlatego nie chce żyć w polsce ze względu na atmosferę społeczną. Takie gadki to sobie zostaw bo narazie to tu mnie traktują tak. Nie jestem materialistą nie zależy mi szczególnie na jakiś wielkich pieniądzach i nie zamierzam sobie wyprówać żył by takie zarobić. dla mnie liczy się spokojne życie,mili ludzie czyste powietrze a to čr gwarantuje. owszem może i studia będę miał ale co z tego jak nie znajdę pracy w mym zawodzie a jak już to bezpłatne staże lub staż za 800 w przypadku szczęścia. polska to niestety się dziadostwo straszne przez ostatnie pare lat zrobiło.

Gość gość
Ja tez nienawidzę tego kraju, tych ryjow jak placki ziemniaczane, mordy jak od łopaty, chamow, zlosliwcow, agresywnych smierdzacych polaczkow. Wystarczy spojrzeć jaka maja klasę, jak sie trzesa , telepia na wszystkie strony, agresja im się kopci uszami i te polskie p***y bez ust, cyckow o k***wskich oczach l*******ga. Jedzisz w tramwaju i czujesz ta akumulację agresji, to darcie japy, zero spokoju w głosie, machanie lapami, jak w stajni ze smierdzacym bydłem. A piana im z mordy wycieka rozgladają się tylko jak by tu komuś z******** stare mohery się tylko lampia tymi fałszywymi oczami. Co spojrzenie to jak dwie dziury w d***e, czarno i pustka

Gość gość
jedź, ja żałuję, że nie zrobiłem tego od razu po maturze - z jednej strony to jest jednak mój kraj i mimo wszystko coś dobrego też mnie tu spotkało, ale dość mam już tego życia w nędzy i tej wstrętnej, ciężkiej atmosferze zawiści, chamstwa, wtrącania się, fałszu...

Gość gość
Mnie nie dość ze nie dal to jeszcze zabrał. Parszywe złodzieje pasące się na ludzkiej krzywdzie najbiedniejszych