Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sleneneczka

Jaki czytnik ebook

Polecane posty

Gość sleneneczka

Cześć wszystkim. Kto z Was korzysta z tego urządzenia? Szczerze mówiąc to doszłam do wniosku, że w domu mam totalnie zbyt wiele książek. Nie oznacza to oczywiście ,ze zrezygnuję z czytania tak więc sobie pomyslałam,ze może fajnie byłoby sobie kupić czytnik ebooków, szczególnie,ze w ostatnim czasie sporo podróżuję i byłby to miły wypełniacz czasu. Zastanawiałam się nad tym modelem: http://www.skapiec.pl/site/cat/3313/comp/5185822 - bo widzę,ze wiele osób sobie go poleca. Czy ktoś z Was posiada może ten czytnik? Jak wrażenia?

Gość gość
Mój maź ma i jest zachwycony. Swietnie sie czyta i bateria jest mega wytrzymała. Moim zdaniem jeśli czytnik ebooków to tylko kindle. Jest kilka ich rodzajów do wyboru.

Gość gość
Też mam ten - od niedawna. Jestem bardzo zadowolona!

Gość Ola

Tylko inkBook 🙂
Czyytnik jest dobrej wielkości, ma dobrą czcionkę i dużo fajnych aplikacji

Polecam

Gość Brak słów

Tak, dobrej wielkości, dobrą czcionkę i dużo zbędnych aplikacji, które powodują że zmiana strony trwa kilka sekund, a czytnik chodzi jakby miał 40 lat... 

Gość Przecinek

nie no, ja mam prime hd własnie z inkbooka i działa normalnie, nic się nie zacina, a dodatkowe aplikacje tylko urozmaicają korzystanie z niego. Dla mnie i tak najważniejsze że książki można czytać bez problemu 😄 

Gość Marlina
Dnia 22.06.2019 o 14:59, Gość Brak słów napisał:

Tak, dobrej wielkości, dobrą czcionkę i dużo zbędnych aplikacji, które powodują że zmiana strony trwa kilka sekund, a czytnik chodzi jakby miał 40 lat... 

musisz co jakis czas czyscic go. ja wywalam zbędne śmieci i nie mam tego problemu