Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę zapomieć o Tobie

Polecane posty

Gość gość
dlatego ze jestes zakochana!

Gość gość
jestem beznadziejnie zakochana.tesknie i placze.

Gość lazurowe spojrzenie
Witam wszystkich walczących o spokój ducha. Ktoś tu napisał, że dlatego tak ciężko zapomnieć bo kocham tego kogoś.... :) Zadziwiające jak bolesne może być to uczucie. Obiecałam sobie że przestanę rozpaczać. Widocznie tak miało być. Chcę wziąść się w garść i zrobię to!!! 9:44... wytrzymałam i jeszcze dziś nie oglądałam Twojego zdjęcia i mam nadzieję, że wytrwam.. to moje zadanie na dziś ;) Może to głupie a już na pewno nie w moim stylu, ale wierzę że pisanie tutaj w jakimś stopniu mi pomoże. Chociażby po to żeby przelać w słowa to co mi leży na sercu. I jeszcze jedno.. mam to gdzieś czy poniektórzy nazwą mnie tutaj żałosną istotą bądź jeszcze bardziej wyraziście ;) .. to moja terapia!!! Wiec z góry dziękuje za niepotrzebną uwagę i zapraszam do innych jakże interesujących tematów ;) Natomiast zapraszam tutaj wszystkich którzy znaleźli się na takim właśnie życiowym zakręcie. Jeżeli i Wam to pomoże. To piszcie... Pozdrawiam

Gość gość
nie wiem czy zapomne

Gość gość
nie mozna kliknac - usun historie :)

Gość gość
ja już wiem...nie zapomnę:)

Gość gość
wydaje mi się, że jeśli się kogoś naprawdę kocha, to nie da się zapomnieć, czas goi rany, ale ta jedna, jedyna miłość zostaje gdzieś w nas i siedzi głęboko, kilka lat temu pokochałem kogoś i właśnie, choć czas zaleczył złamane serce, to jednak zapomnieć się nie dało, choć bardzo tego chciałem...

Gość gość
moje serce,nie zagoi się nigdy i nie staram się walczyć ze wspomieniami,bo bylo wiele piękncyh chwil,i raczej chodzi mi o rozmowy,przytulanie się,niż sex,choć tez bylo miło,i namiętnie,po coś to się wszystko wydarzyło,pewnie bysmy oboje dojrzeli,ja się nauczyłam ,że z naiwniactwa trzeba się wyleczyć,nie być taką łatwowierną,i to ,że ja kocham,to nic nie znaczy... druga strona,nie ma obowiązku odczuwania tego samego.no nie ma :(

Gość gość
tego samego się nauczyłem

Gość gość
To może skoro tak cierpicie i macie ciagle nadzieje to spróbujcie same coś zdziałać, nie wiem, odezwać sie do niego, skonfrontować, może jak usłyszycie ze macie spie*****ć to wszystko wam minie. Kiedys tu na kafe w identycznej historii poradziłem kobiecie zeby napisała do niego na FB i niech sie dzieje co che. Umówili sie na spotkanie. Potem nastepne. Teraz - są razem :)

Gość gość
tak,to jest bardzo miłe jak człowiek żebrze o dekagram uczucia a ktoś rzuca odp/pierdol się równie miła jest świadomość,że ktoś jest dla nas całym światem a my nikim,,,,,

Gość gość
Moze czasem to odp...sie jest lepsze niz zimne milczenie.

Gość gość
nie jest to zabija .

Gość gość
Pamietajcie "CZAS NIE LECZY RAN, TYLKO PRZYZWYCZAJA NAS DO BÓLU". Czas nie spowoduje że zapomnimy o kimś, nie wierze w to, zawsze będe pamietać..... czas pomaga mi odkrywać nowe rzeczy, sytuacje i powoduje że te odległe wspomnienia leżą gdzieś na dnie serca, ale nie zapomnę o tym co było kiedyś...... i muszę się do tego poprostu przyzwyczaić, nawet jeżeli tak mocno boli i jest niezrozumiałe, bo inaczej można zwariować.........

Gość gość
To zapomnij! Co w tym trudnego?:P

Gość gość
zaluje ze go poznalam.plakac mi sie chce.ciagle o nim mysle.

Gość perfect not
A o sobie myslisz?

Gość gość
pamiec mam dobra.

Gość gość
pamiec mam dobra.

Gość gość
moze mi przejdzie

Gość gość
jestem zazdrosna o niego

Gość gość
jak się kogoś tak pamięta cały czas to tak można sobie za przeproszeniem spieprzyć nowy związek że "głowa boli" jeśli ten ktoś was nie chce musicie zapomnieć bo nigdy nie ułożycie sobie życia z nikim

Gość gość
ja juz kilka razy tak mialam

Gość gość
co kilka razy miałaś???

Gość gość
nie moglam kogos zapomniec

Gość gość
bo prawdziwej miłości nigdy się nie zapomina

Gość gość
prawdziwa miłość jest wzajemna, a nie jednoosobowa. widac, że umiesz kochać, ale ten facet nie jest dla ciebie - nie chce. musisz odzyskać godność i nie poniżać się, jak cię kocha, to cię znajdzie.

Gość gość
no wlasnie

Gość gość
śmieszne, a co to za miłość??? Jak on Cie kocha? NO powiedz jak bardzo ON CIEBIE kocha, co tu zapominać jak wspomnień nie ma on ma wspomnienia, i zyje tym :) on ma wspomnienia spojrzę i gestów jego dziewczyny, tego jak przezyli pierwszy raz , jak sie o nia starał:)

Gość gość
mozna kogos kochac bez wzajemnosci