Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci mają fatalny gust jeśli chodzi o kupowanie kwiatów

Polecane posty

Gość gość

Jest mi trochę smutno bo moj facet kupił mi kwiaty ale goździki, które moim zdaniem nie nadają sie dla kobiety. Juz mógł dmuchane zerwać :o dlaczego nie kupicie nam bukietu czerwonych jak wino róż?

Gość gość
róże to banał, a goździki przezywają renesans :)

Gość gość
Kupił ci najtańsze.

Gość gość
Dlaczego pipo musisz mowic zaraz ze wszyscy faceci sa beznadziejni jeśli chodzi o kupowanie kwiatów? Ja swojej żonie kupuje kwiaty no i nie goździki. Mógł ci przyprawę dac zamiast kwiatów :D

Gość gość
Siedzi policjant w przedziale pociągu i czyta książkę. Co pewien czas wykrzykuje. - Coś podobnego! - Nie wiedziałem! - Niewiarygodne! - Nigdy bym nie przypuszczał! Wreszcie jeden ze współtowarzyszy podróży nie wytrzymuje : - Co pan czyta takiego ciekawego? - Słownik ortograficzny.

Gość gość
Po pierwsze nie jestem pipą po drugie róże dają kobiecie poczucie kobiecości oraz to ze facetowi zależy, bynajmniej ja tak czuję..

...Faceci mają fatalny gust jeśli chodzi o kupowanie kwiatów... Niepotrzebnie uogólniasz :( . Ja dla swojej ostatniej miłości sprowadziłem z Afryki półtorametrowe róże (do dzisiaj pamiętam te kolce :D :D :D ). A dla kobiety, którą spotykałem co dwa tygodnie, moja zaprzyjaźniona kwiaciarka, przygotowywała zawsze specjalną kompozycję :) :) :) . Nawet pojedyncza róża, wyglądała w jej aranżacji przepięknie :) :) :) .