Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krysia2828

czy za przeterminowany towar powinni placic pracownicy?

Polecane posty

Gość gość
takie czasy głosujcie dalej na po nowoczesne i psl itd pracownik nie ma praw bo rozwalili związki zawodowe jak nie ma zwiazków to z pracownikami mozna zrobić wszystko

Gość gość
Pracuje w sklepie calodobowym.Za nabial ktory przeoczymy na nocy musimy placic jak i za towar ktorego nie przecenimy.Nawet warzywa ktore znajda po naszej nocce warza i karza placic.Koszmar ale czy tam mozna?

Gość gość
Hej ja mam podobny problem pracuje na umowe zlecenie w umowie mam mycie i sprzatanie sklepow(przenosza sklep w nowe miejsce)jak niebylo co sprzatac bylam na sklepie i kazali mi sprawdzic daty na nabiale.sprawdzilam odlozylam to co bylo na 1 i2 marzec.potem okazalo sie ze jeszcze mleka w kartonach i smietanki to juz sprawdzalam z kolezanka dokladnie po sztuce na chlodni tez(bylam wogole pierwszy raz na tym sklepie).nastepnego dnia przyszlam na 7dokladalam mleka i przyokazji sprawdzalam daty nie bylo nic o 8 poszlam na drugi sklep dalej myc polki.dzis bylam tylko na tym co myje polki a jak zaszlam zapytac sie jak z poniedzialkiem to powiedzieli ze mam 6 smietanek po terminie.co mam zrobic bo kaza mi to kupic.nie mam odpowiedzialnosci materialnej podpisanej a u nich niby tak jest ze przeoczysz nabial to kupujesz.jak sprawdzalam nabial to znalazlam z 18 lutego towar wiec nie wiem jak sprawdzali albo liczyli ze ktos kupi przypadkiem.co mam zrobic