Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poród w Wałbrzychu opinie szpital ginekologiczno położniczy

Polecane posty

Gość gość

Witam Czy są tu mamusie, które rodziły w tym szpitalu? Wypowiedzcie się proszę:)

kiedyś było tu brudno, robaki, bakterie, zakażenia. ale teraz ponoć dużo się zmieniło, mają bardzo dobry sprzęt. ja rodziłam w świebodzicach, dużo bardziej "kameralne" warunki :)

Gość gość
Up up

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona odpiszcie

Gość Gosbsb
Też chętnie poczytam opinie... Mój pkerwszy poród odbył się w Legnicy i mam straszne wspomnienia, dlatego teraz rozważam Wałbrzych pomiko odległości 70km...

Gość Sylvija90
Ja jechałam z Wrocławia ;) następnym razem też wybiorę ten szpital.

Gość kasia xd
czy którejś z Pań zmarło dziecko w szpitalu w wałbrzych ?

Gość gość
Rodziłam 3 tyg temu w Walbrzychu. Z całym sercem polecam szpital (jeżeli chodzi o porodówkę). Pojechałam troszkę za wcześnie, wylądowałam na patologii ciąży na jedna noc i tu mam kilka uwag. Jednak porodówka i kolejne 3 dni z maluchem- cudowni ludzie, fantastyczni lekarze, pomocne położne. Wiele moim zdaniem zależy tez od podejścia rodzącej, z różnymi miałam styczność będąc w szpitalu i naprawdę trzeba wziąć pod uwagę ze to pobyt w szpitalu, nie hotelu i jedziemy tam rodzic a nie na wakacje... ;)

Gość PiotrMielcarek
, ten szpital to dno. Prawda jest taka ze w szpitalu większości lekarzy i połoznych traktuje pacjentki jak zło konieczne. W naszym przypadku termin planowany był na 2,07 dziecko urodziło się 29,06. personel z drobnymi wyjątkami bagatelizuje np złe zapisy ktg - spadające tetno dziecka, itp/ Nie słuchaja co się do nich mówi , u nas sytuacja tak wyglądała że moja partnerka miała problemy podczas pierwszego porodu szczegółów nie będę podawał ale poinformowała o tym lekarzy którzy olali sprawe cały czas kazali czekać. W piątek kiedy nasze dziecko w końcu się urodziło na szczęście terafił się jeden dobry lekarz który słuchał co się mówi i wywołał poród. Na porodówke trafiła o godz ok9,30 dziecko urodziło się po 16.mimo że tętno dziecka na ktg spadało lekarze czekali i czekali efektem tego nasza córeczka urodziła się 3 razy owinięta pęp[owiną od razu była reanimowana 15 minut. Na szczęście została uratowana obecnie przebywa w szpitalu We Wrocławiu . Dzień który miał być jednym z najpiękniejszych w naszym życiu był koszmarem. Nawet anestezjolog nie umiała się wkuć aby podać znieczulenie żenada. opieka poporodowa jest taka że jej nie ma polożne nie pomagają każą mamą radzić sobie same, nawet w czasie gdy jedna idzie sie wykąpać to inne pilnują jej dziecka bo położne nie mogą są zajęte gadaniem w dyżurce. Nie polecam tego szpitala jako dobrego do rodzenia ponieważ szansa trafienia na dobry personel jes bardzo mała. Najlepszym ginekologiem na patologi ciąży w naszym przypadku okazał się dr Piaseczny jako jedyny słuchał i działał skutecznie choć przy samym porodzie był inny lekarz niestety. Mogę również dodać, że tym co dobre w tym szpitalu to bez wątpienia oddział i personel neonatologi i intensywnej terapii noworodka oraz zespół reanimacyjny są tam naprawdę kompetentni i błyskawicznie działający ludzie nasza córka zawdzięcza im życie. Pytanie tylko czy przyszłe mamy chcą rodzić w szpitalu gdzie dobrze działa tylko reanimacja i intensywna terapia????

Gość Gabi

Witam jest tu jakaś mama, która miała planowaną cc w szpitalu w Wałbrzychu. Mam pytanie czy cc było wykonane w dniu przyjęcia czy na drugi dzień?