Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Depilacja bikini

Polecane posty

Gość gość

Ile kosztuje i jak to wyglada,sorry ale nigdy nie byłam u kosmetyczki z tym

Gość poziom0
czy musisz pójść aby zapłacić za zabieg ? nie mam zielonego pojęcia ile ten zabieg kosztuje ale może być tak, że wygolona pokażesz się facetowi i gdy zobaczy to ucieknie do lasu i wskoczy na drzewo wykrzykując, dzięki za kurczaka z rożna

Gość ewkaqq
Przecież to nie żadna nowość większość kobiet decyduje się na depilacje miejsc intymnych , zobacz https://www.youtube.com/watch?v=PXkQFEjuSbY naprawdę warto skorzystać z depilacji woskiem w salonach kosmetycznych ,nie masz czego się wstydzić ,zabieg jest bezpieczny i bezbolesny .

Gość gość
żeby przed obcymi p***ę i duupe wypinać :o nigdy

Gość dennka
u nas okolo 80-150 zł w zaleznosci od metody, mozesz sobie tu sprawdzic cenniki w krakowie http://www.vici.clinic/#!depilacja-lightsheer/c18r2 nie jest jakos bardzo drogo a na pewno taniej niz w wawie

W Vici byłam trzy tygodnie temu. Na ich stronie znalazłam vouchery zniżkowe na pierwszą wizytę. Poszłam tam po raz pierwszy i się nie zawiodłam. Zabieg zupełnie bezbolesny, a przyznam, że trochę się go bałam :) Polecam szczerze.

Gość edytanowak
O proszę, ja też chodzę do Vici w Krakowie na depilację laserową. Takie zabiegi wcale nie bolą jeśli są przeprowadzane dobrym laserem. W Vici mają nowoczesny laser Light Sheer Duet, teraz przy zakupie pięciu zabiegów jeden dostajesz gratis.