Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zatrzaśnięte kluczyki

Polecane posty

Gość gość

Hej Dziewczyny! Co robić? Zatrzasnęłam kluczyki w samochodzie chłopaka. Wysiadłam z zakupami już przed blokiem, trzasnęłam drzwiami i masz kluczyki w środku. Jak je wyjąć?

Gość gość
Musisz wybić szybę w samochodzie.

Gość gość
Musisz walnąć kamieniem w to takie przezroczyste z boku. ;)

Gość gość
Nie wybijaj szyby w samochodzie. Spokojnie poszukaj w necie firmy która świadczy usługi odzyskiwania zatrzaśniętych kluczyków.

Gość gość
Jak chcesz zapłacić ze 200 za walnięcie kamieniem, to szukaj ;)

Najtaniej będzie zadzwonić do chłopaka :) . Cokolwiek innego zrobisz zostawi ślady i chłopak będzie niezadowolony. No chyba, że znasz dobrego złodzieja samochodów, to on otworzy Ci to auto bez śladów i bardzo szybko :D :D :D .

Gość gość
Lepiej nie kombinuj tylko zadzwon do chlopaka,niech przyjedzie z zapasowym kluczem...

Gość gość
A czy jest pogotowie-zamkowe-kozia-wólka? Bo tam stoi mój samochód :(

Gość gość
jak juz to wybijaj szybe od kierowcy a nie jak u mnie, wybili mi ten maly trojkat w drzwiach z tylu... potem nie mogli go nigdzie dostac :O

Gość Jakie to żenujące
Nie radzę wybijac szyby.Na pewno są zapasowe kluczyki i chłopak otworzy auto.Tak to jest jak się nie myśli co sie robi!Na przyszłośc jedz taksówka, bo masz ciężkie myślenie.

Gość gość
tez z szyba kombinowac nie radzę, już lepiej i szybciej po ślusarza. Ktoś wypominał o pogotowiu zamkowym, tez korzystałam ale w poznaniu - http://www.pogotowie-zamkowe-poznan.pl może obacz, czy są u ciebie, tak na przyszłość, bo może w większej liczbie miast jeszcze są?

Gość patrycjuu
O pomoc to trzeba błagać specjalistów a nie na forum;) bo tu trochę długo możesz poczekać na pomoc;) Nam się raz zatrzasnęły kluczki w samochodzie, ale jakoś daliśmy radę. Poszukaliśmy trochę w internecie i znaleźliśmy numer do firmy która zajmuje się takimi przypadkami jak nasz całodobowo. Nie wiem tylko skąd piszesz, ale jak coś to łap numer: 570 780 450. My dzwoniliśmy z Katowic także dosyć szybko przybyli z odsieczą i otworzyli nam drzwi od samochodu.

Gość gość
Przecież samochód ma zapasowe kluczyki, więc wystarczy zadzwonić po kogoś żeby je przywiózł, a tu proponują jakieś firmy otwierające, które nieźle skasują za swoją usługę i być może pozostawią ślady, rysy. Opamiętajcie się forumowicze co piszecie.

Gość gość
czasem w roztargnieniu takie rzeczy się zdarzają,ważne,żeby nie tracić głowy! mi w podobnej sytuacji pomogli panowie z auto-serwisu www.cartech.auto.pl fachowiec przyjechał i szybko otworzył auto.

Gość gość
Zdecydowanie polecam usługi firmy www.otwieranie.bydgoszcz.pl

Gość umart

Wystarczy zgłosić się do firmy, która zajmuje się otwieraniem samochodów.

Gość yrna

Zgłoszenie się do firmy zajmującej się awaryjnym otwieraniem samochodów to najlepsze rozwiązanie. Oni otworzą nam samochód bez uszkadzania go. Jeżeli mieszkacie w okolicach Szczecina to polecam wam skontaktować się z http://cezarszczecin.pl/ Oni na pewno wam pomogą.