Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamisidiny

URODZIŁAM BARDZO WCZEŚNIE I NIE ŻAŁUJE: MŁODE MAMY

Polecane posty

Gość gość
To ja w wieku 21 lat zostałam mamą i myślałam , że to wcześnie ;D

Gość gość
Nie oszukujmy sie 15 lat to nie jest odpowiedni czas na dziecko.moze mnie zjedziecie ale taka jest prawda.

Gość gość
kazdy wie ze za wczesnie ale najwazniejsze ze sie tej ciazy nie usuwa ...

Gość gość
gość dziś 18.56 wiekszej bzdury w zyciu nie slyszalam no na pewno nie slyszalas, no chyba ze wlaczasz sobie jakis program do czytania odpowiedzi bo sama czytac nie umiesz .. usmiech.gif nie jestem zlosliwa ale niektore osoby mnie wkurzaja swoim zachowaniem macie cos do napisania co mogloby urazic kogos nie piszcie badz nie wchodzcie na ten temat bo to jest przykre co robicie usmiech.gif to jest temat dla mlodycha mam a nie dla zgorzknialych starych bab .. no chyba ze nie przyczytalyscie co autorka napisala " ze to temat dla mlodych mam " Nie dla was usmiech.gif xxx urodziłam w wieku 21 lat, ale te twoje teorie wywołują uśmiech na twarzy. Słyszałaś słowo przenośnia? A no niekoniecznie chyba. Powiem ci coś w sekrecie. Pierwsze dziecko było bardziej rozpieszczone od tego drugiego urodzonego po 30. Dobre nie?

Gość gość
Heh ale ci dosrala no bo my dwodziestokilku latki to jestesmy zazdrosne o 15-nasto latki ktore nue maja zielonego pojecua o seksie i nie wiedza co to prezerwatywa

Gość gość
"Mam kolezanke ktora ma synka 4 letniego, poznalam ja w ciazy.. ( zeby zaraz nie bylo ze z niej przyklad bralam ) urodzila majac 16 lat a teraz jest szczesliwa mloda mama ma juz duzego synka samodzielnego, sadze ze jest bardziej samodzielny niz dzieci mam ktore urodzily po 25 roku zycia, nie mowiac tutaj o mamach ktore urodzily po 30 roku zycia bo te dzieci sa rozpieszczone czesto pozno mowia ( bo po co mowic jak kazy pod nos wszystko podstawi) byc mloda mama ma wiele tych dobrych stron tylko duzo ludzi ich nie widzi .." HAHAHHA o qrwa hehhe Zal mi twojego bękarta ...bo nie dość ze ma matkę szmatę to jeszcze do tego mega glupia .

Gość Martaryna
Witam wszystkie młode mamy. Ja urodziłam w wielu 19 lat. Wtedy myślałam że to bardzo wcześnie ale widzę że 15 to jest dopiero wyczyn! Daleka jestem od oceniania kogokolwiek bo nie o to tu chodzi. Mylę że nie ma odpowiedniego wielu na urodzenie dziecka. 15 lat to owszem za wcześnie ale z drugiej strony znam kobiety 30-letnie które absolutnie nie nadają się do bycia matką! Dużo zależy od wsparcia rodziny. Ja na szczęście takie miałam. Mój facet "podziękował mi za współpracę" kiedy byłam w 4 msc. Na chwilę zawalił mi się świat. Nagle trzeba stać się dorosłym, odpowiadać za drugiego człowieka. Bałam się przyszłości. Na szczęście dzięki ogromnemu wsparciu mojej rodziny udało mi się wychować fantastycznego młodego mężczyznę. Nigdy nie żałowałam że tak ułożyło się moje życie i codziennie rozpiera mnie duma gdy patrzę jak mój syn odnosi swoje mniejsze i większe sukcesy:-)

Gość gość
hahaha, wiecie co czasami te 15 latki wiedza wiecej niz wy .. :) i to nie prawda ze pierwsze dziecko jest bardziej rozpieszczane tylko te ostatnie .. bo jest najmlodsze .szkoda mi was ze myslicie jak w XX wieku

Gość gość
Dziecko jest rozpieszczone tylko wtedy jak rodzice na to pozwola.a 15 latka gowno wie i gowno widziala

Gość gość
wyczyn ? jaki wyczyn ? gdy młoda siksa rodzi dziecko to wychowują je jej rodzice...no bo jak inaczej ?

Gość gość
gdyby nie rodzice to ty byś nie miała ani gdzie z tym bachorem mieszkać ani za co kupić pampersy, wózek czy pieluchy wychowałaś ? bez rodziców i ty i to dziecko zdechlibyście z głodu

Gość gość
zastanow sie co piszesz... "szmata" mozesz nazwac siebie jak chcesz ja nia nie jestem , mam dziecko z osoba ktora kocham i niczego nie zaluje majac 17 lat wiedzialam co robilam i z kim

Gość gość
Trzeba byc mega idiotka żeby w dzisiejszych czasach zaliczyć wpadkę :( a wieku nastu lat to porządna dziewczyna mysli o nauce a nie o zabawie w dom .

Gość gość
Jak to rodzice? Moja mama nie mogła wychowywać mojego dziecka bo pracowała. Sama wychowałam dziecko

Gość gość
ojca nie mam , mama mi nie pomaga bo nie ma jak.. moj chlopak zarabia i dajemy sobie rade mamy dom mieszkamy bez rodzicow...

Gość gość
W wieku 17 lat wiedziala co i z kim robi,a uprzedzilas rodzicow wczesniej ze beda mieli jeszcze jedna osobe do utrzymania

Gość gość
Uwielbiam kafe gdzie każda nastolatka ma dom a jej chłopak duzo zarabia ehhe :)

Gość gość
a co z tym frajerem który zmajstrował ci dzieciaka? płaci te alimenty?

Gość gość
nie musialam jestem samodzielna nie to co wy w wielu 18 lat mama obiadki robila ... i przy pominala zeby lekcje odrobic lub ksiazki spakowac :)

"wyczyn" w sensie przenośni oczywiście! Wiadomo że 15 latka sama nie wychowa dziecka bo sama nim jeszcze jest! Dużo zależy od podejścia owej 15latki do tej kwestii a pomoc rodziców nie oceniona. Żaden rodzic nie życzy sobie takiej sytuacji że jego nastoletnia córka zachodzi w ciążę ale to nie jest koncert życzeń i w życiu różne rzeczy się dzieją! Trzeba pomóc a nie potępiać!

Gość gość
Samodzielna bo wieku 17 lat zaciazylas heheh dobre dobre Jesteś zwykłą szmatka i wierz mi ze kiedyś twoje dziecko bedzie sie tego wstydzic ze matka zamiast uczyć sie dawała dupy byle komu.

Gość gość
w wieku 14 lat normalne osoby się nie sekszą po kątach tak robią tylko głupie p***y

Gość gość
15 latka jeszcze do szkoly chodzi wiec tomatka zajmowala sie dzieckiem do poludnia i wstawala w nocy,wiec ile ona wychowywala to dziecko 2-3 godziny dziennie?

Gość gość
powiem tak, wierzycie czy nie.. mam dom mam rodzine ktora wspiera mnie , nie finansowa lecz psychicznie, chlopak duzo nie zarabia ale dajemy rade .. i kazdy z naszej rodziny nas podziwia a qw szczegolnosci mnie ze pogodzilam szkole i dziecko a nawet gdy dziecko sie urodzilo lepiej radze sobie w szkole bo widze w tym sens robie to dla kogos kogo kocham najmocniej na swiecie zebym mogla isc do dobrej pracy i takze zarabiac

Gość gość
Loo matkooo w wieku 17 lat to ja jeszcze byłam dziewica :)

Gość gość
kurde nie mam 15 lat urodzilam majac 18 .... wiec co mi tu wyjezdzacie z tymi 15 ... masakra czytac sie nauczcie lub cos. a pie****c to ty mozesz sie z byle kim ... ja wspolzylam z jednym chlopakiem z ktorym do teraz jestem, kochamy sie i planujemy slub ..

Gość gość
Tak to jest jak gowniary bawia sie w seks

Gość gość
Ale autorka miala 15 lat jak urodzila dziecko

Gość gość
Kochacie sie i planujecie slub ... ojej wzruszające heh Czyli twoje dziecko jest bękartem .

Gość gość
autorka ... a jaki nick ma autorka... chyba nie gosc ...