Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdałam za pierwszym razem na nowych przepisach a mój facet wczoraj czwarty raz o

Polecane posty

Gość gość

blał!:)))) Jestem super kierowcą. On taki przekonany o swoich umiejętnościach (bo potrafi prowadzic samochód) oblał tyle razy i nie mógl uwierzyc ze zdałam za pierwszym

Gość gość
Podobno im wyższe iq tym większe problemy ze zdaniem prawka i odwrotnie.

Gość gość
Pieprzysz bzdury:) Jestem super kierowcą i dlatego zdałam. Mój chłopak uważa, że ma chamskich instruktorów. Bez przesady. Mój okazał się przesymaptycznym egzaminatorem, przymykał oko na drobne błędy. Naprawdę miły

Gość gość
dużo zależy od szczęścia a nie od bycia dobrym kierowcą. Ja na przykład zdałam za pierwszym razem, a nie uważam siebie za boga kierownicy, wolę jak prowadzi mój facet, który z kolei zdał dopiero za 6 razem

Gość gość
a i tak on bez prawka jezdzi lepiej niz ty. na ulicy zaraz sobie kazdy facet pomysli, ze na pierwszy rzut oka widac iz zrobilas loda za prawko :)

Gość gość
Nie obrażaj mnie! Fakt, jestem młodym kierowcą i jeszcze wiele mi brakuje. Dlatego jeżdżę z głową, powoli i ostrożnie. Za to mój facet czuje się aż zbyt pewnie, jego tata uczył go jeździc w wieku 11 lat (tak wiem nieodpowiedzialność). Mój Chłopak potrafi bardzo dobrze jeździc. Często go proszę żeby zaparkował auto, bo ja mam z tym problemy(chodzi o wjazd za bramę naszego domu). Niesprawiedliwe to odrobinę:)