Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOMPLEKSY FACETOW

JAKIE KOMPLEKSY maja Faceci ?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś na pewno masz krzywe, inaczej byś się tu nie wyżywała o tej porze Ty masz :D

Gość gość
Brzydkie oczy

Gość gość
Ja mam kompleks czrnej kupy. Moja kupa jest czarna i obawiam. Sie ze kobiety źle to moga. Odebrac:)

Gość gość
Chudzi faceci sa brzydcy tym bardziej jak chudy wysoki beeee ale grubi ,otyli tez nie sa fajni..

Gość gość
prawdą jest, że kobiety zanim staną się w pełni dorosłe i dojrzałe do tego momentu są biseksualne potocznie zwane "bi"

Gość gość
Kiedys o tej porze pisali tu najfajniejsi ludzie teraz pisza. Najdurniejsi. Stwierdziwszyvtennfakt udaje sie na spoczynek albowiem rozpoznaje u siebiebpierwsze objawybkompleksu niedopasowania

Gość gość
--ZBYT Napakowany.. :( Ci co biora odzywki na muskuly ...

Gość gość
To w*********j Ktoś cię tu wołał i pytał o zdanie?

Gość gość
Panowie nie lubia mowic o swoich niedoskonalosciach..

Gość gość
No nie, oburzeni jak nie wiem co

Gość gość
Ale o kobiecych niedoskonalosciach to chetnie zakladaja tematy,zeby posmiac sie skomprmotowac kobiety,manipulowac nimi..

Gość gość
No wlasnie wiecznie mowi sie wymaga od kobiet,moze w koncu tez zaczniemy panom zwarcac uwage :)

Gość prawictwo pospolite 143
wiesz każdy ma kompleksy na innym punkcie .. wezmy dwie kobiety - obie maja male piersi mieseczke A albo B , ale tylko jedna z nich ma z tym problem .. Kompleksem moze być , ale nie musi wyolbrzymienie pewnej wady ..

Wedlug mnie na przyklad doda powinna mieć kompleks z powodu silikonów .. JA nie przepadam za sztucznymi piersiami i nie chciałbym takiej laski , nawet jakbym miał okazje A jednak sa faceci ktorym jej sztuczny biust nie przeszkadzał skoro z nią byli ..

moim zdaniem kobieta z małym biustem nie powinna mieć z tego powodu kompleksów , bo z tym nie można walczyć ..Tak stworzyła ją natura Natomiast otyłosc to powód do kompleksów , dlatego ze jest możliwosc przejsc na diete i zmienic ten stan obżarstwa. Mimo to grubi ludzie czesto nic z tym nie robią zeby schudnąc ..

Gość gość
Silikony lepiej wyglądają od takich piegów A lub B, i można z nimi coś zrobić

Gość gość
B to nie są piegi. Ja mam B i mieszczą się w męskiej dloni (a nawet ciut większe są), są w sam raz. A silikony są faktycznie nieestetyczne.

Gość gość
Nie oszukujmy sie ..ale nie wszystko to co naturalne to ladnie,dobrze wyglada...

Gość gość
ALE TO JEST WATEK o facetach !! o kompleksach facetow ..WIEC JAKIE Kompleksy maja faceci?

Gość gość
Cialo otyle z nadwaga z zastojem Tluszczu ..okropne ,tyle w tym ciele substancji chemicznych ,a wiadomo w jedzeniu ktorym obecnie jemy prawie sama chemia ..

Gość gość
Ja mam B i mieszczą się w męskiej dloni (a nawet ciut większe są), są w sam raz. W takim razie nie masz B tylko conajmniej D, przestań nosić 75B czy co tam masz.... Duże są bardziej seksowne, A lub B to takie malutkie.... Faceci wolą większe.

Gość gość
to watek o facetach ,nie kobietach ... o facetow kompleksach

Gość gość
a co mnie obchodzi jakie ty masz cycki ,badz jaka masz c****.liczy sie caloksztalt! sexy wcicie w tali itp

Gość gość
wzrost, k***s, zamoznosc to na pewno ale nie rozumiem jak mozna miec kompleks'chodzenia z brzydka' bo zadna nie zechce, to juz chyba lepiej byc samemu niz się zadawać z kims kto nam nie odpowiada , nienawidze takich pustych facetow, brak im pokory, i co najgorsze od wiekow sa tacy sami. powinni znac swoje miejsce w szeregu i za naturalne uwazac ze kazdy ma to na co zasluguje, sympatycznoscia wiecej by zyskali niz takim gburowatym podejsciem ' bo im sie nalezy' niech zaczna doceniac wnetrze a nie wyglad.