Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NA olx ruszyła akcja nakram psa

Polecane posty

Gość gość
o dobrze wiedzieć :)

Gość gość
Dzięki:)

Gość gość
Wlasnie nakarmiłam jednego z psów,ludzie wchodzenie tam i pomagające trzeba tylko kliknąć ,jesli nie możecie znaleźć tej strony z psiakami to wpiszcie w wyszukiwarce olx nakarm psa,sami wybierajcie którego nakarmić.Wszystko jest darmowe wystarczy chcieć.

Gość gość
Wchodźcie tam i pomagajcie powinno byc:)

Gość gość
super

Gość gość
Nakarmiłam,nie trzeba byc zalogowanym na olx aby nakarmić psa.

Gość gość
Duzo psów juz jest nakarmionych w 100%ale sa psy nakarmiony tylko w 14% ,można zobaczyc ranking.akcja niedługo sie kończy.

Gość gość
znalazłam to już pare dni temu i dokarmiam:) myślicie że na prawde te psy dostają karme za te kliknięcia?

Gość gość
Na stronie jest napisane,ze juz 6 raz przeprowadzają te akcje,zawsze można to sprawdzić dzwoniąc do schroniska po skończeniu akcji,sadze ze dostają,wybieraj te psiaki,ktore maja najmniej procent bo sa takie.

Gość gość
O , cieszę się że ktoś udostępnia takie rzeczy , bo przyznam że nie słyszałam o takiej akcji a zawsze bardzo chętnie pomagam :) W takim razie ja pozwolę sobie tez napisac o stronie siepomaga.pl , wiem że od jakiejś godziny robiłam tutaj spam pisząc o tym , ale tak mnie naszło dziś żeby dotarło to do jak największej liczny osób , bo potrzebujących jest dużo. Można tam klikać za darmo i pomagać , albo wesprzeć finansowo - zwierzęta , chore dzieci , osoby dorosłe.

Gość gość
Dzieki bardzo,warto zawsze dzielić sie takimi informacjami.

Gość gość
tutaj też można dokarmiać, ale trzeba wpisać adres e-mail i go odebrać i to wszystko;)

Gość gość
Zapamiętam siepomaga.pl,więcej stron powinno mieć rozne akcje pomocy zwierzętom,ludziom.

Gość gość
zotały 3 dni wiec lepiej szukac piesków które mają co najmniej 70% lepiej niech 2 psy będą nakarmione w 100% niż 10 w 15%

Gość gość
proste pytanie dlaczego nie ruszaja akcje darmowa sterylizacja ? to by bardziej pomoglo jak karmienie ...nie wiem kogo ,bo bankowo o glodnego psa tu nie chodzi ! sterylizacja darmowa spowodowalaby to ze schroniska nie potrzebowaly by zarcia dla zwierzow ,bo zwyczajnie ich by w tych schroniskach nie bylo ! zatem zamiast ludzic sie naiwniacy ze klikajac karmicie jakies biedne stworzenie ,propagujcie w Polsce sterylizacje !! wiecej pozytku z tego bedzie jak z tego klamliwego klikania !

Gość gość
Są akcje darmowa sterylizacja ,włączają sie w to weterynarze i wiem,ze to jest świetne rozwiazanie.Jednak tez można i trzeba pomagać w każdy możliwy sposób.Klikanie tez jest dobre.Te zwierzęta żyją i musza jeść a schroniska maja mało pieniędzy.

Gość gość
przecz z reklamą na platformach grupy allegro. można nakarmić za pośrednictwem innych stron nie reklamując i pozycjonując potentata.