Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oligatorka

Negatywny test a objawy ciąży są nadal

Polecane posty

Gość Oligatorka

Witam.przeszło 3 tyg temu odbyłam stosunek.wczoraj zrobiłam test lecz wyszedł negatywny (niestety nie zrobiłam go rano tylko po południu) .mam plamienia....piersi mi urosły i trochę bolą,pobolewa pobrzusze a szczególnie lewy jajnik...nigdy tak nie miałam :| pozatym jest mi słabo...a jakieś 2 tyg temu nie mogłam nawet wejść do sklepu bo było mi niedobrze.test mógł się pomylić?

Gość Oligatorka
Proszę o odpowiedź :(

Gość gość
Oczywiście że test mógł się pomylić. Zrób sobie betę z krwi, to będzie najbardziej wiarygodne. Głowa do góry :)

Gość gość
tydzień po stosunku już byłoby Ci niedobrze?:D może od razu dzień po

Gość gość
chyba sobie troche wkrecasz.. te objawy, ktore opisujesz rownie dobrze wskazuja nadchodzacy okres.

Gość gość
Jej już było niedobrze przed stosunkiem :) to ciąża jak nic :D

Gość Oligatorka
Sory ale plamienia mi się już skończyły a to dalej się utrzymuje.to chyba nienormalne,że rosną cycki itp.

Gość Oligatorka
Te plamienia to był właśnie mój okres...a po okresie pms znika i pojawia się przed okresem i jest w trakcie...

Gość Oligatorka
A pozatym 23 maja skończył mi się okres i wtym dniu doszło do zbliżenia ...dodatkowo prawdopodobnie miałam dni plodne bo miałam krótki cykl i już po 2 dniach czyli 25 maja czułam się dziwnie...i te objawy utrzymują się do dzisiaj...a no i jeszcze siku robię co chwilę...

Gość gość
twoje objawy stanowczo wskazuja na hipochondrie

Gość Oligatorka
Ta..ta hipochondria ma 2 kreski :)

Gość Narudna
Ale nie rozumiem. Wiedziałaś, że masz płodne, wiedziałaś, że się nie zabezpieczasz i teraz chcesz potwierdzenia od nas tej ciąży czy mamy zaprzeczyć ? Piersi bolą niektóre kobiety w trakcie cyklu czasem z wahań hormonalnych. Nie wiem czemu robilo Ci się słabo, ale wiesz w tych upałach po 30 stropni to i mnie się robi slabo, a w ciązy nie jestem :) Więc jak dla mnie wiedząc, że robiłaś test nieprawidłowo zrób go ponownie. A jak chcesz mieć pewność to idz do ginekologa. Niech Ci przepisze tabletki i problemy się skończą. Nie wiem w jakim jesteś wieku. Ale taki Vibin Mini z mniejszą dawką hormonalną i już Twoje PMS się skończy ;)