Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pożyczka na niski procent

Polecane posty

Gość gość

Gdzie dostanę pożyczkę na niski procent? Czy ktoś się orientuje w tych wszystkich firmach pożyczkowych?

Gość gość
Potrzebuje 3000 - tylko nie na takich warunkach jak z chwilówek bo tam już raz wzięłam i się bujałam z tą pożyczką pół roku,

Gość gość
Weź darmową pożyczkę w Vivusie - tam masz najniższe oprocentowanie :) Gwarancja - ja brałem i faktycznie jest ona za darmo.

Gość gość
Tutaj polecam poczytam o tego typu pożyczkach: http://kasiasto.pl/ macie też tu rankingi więc zobaczycie gdzie warto sobie wziąć pożyczkę na niski procent.

Gość gość
O tych polskich pożyczkach sporo pozytywnych opinii w sieci - oferta też wydaje się być korzystna ale ile tam za rozmowę się płaci bo o tym ludzie też dość często piszą?

Gość gość
ok dzięki za pomoc, zgłosiłam wniosek i dzisiaj oddzwoniono do mnie w celu dogrania warunków pożyczki - myślę, że to dobra opcja bo pożyczka naprawdę tania :)

Gość gostek58
Tutaj też o nich jest http://kredythipotecznyforum.pl/forum/pozyczki-bez-bik-opinie/opinie-o-pozyczkach-w-abis-koszty-i-opinie-klientow/msg699/#msg699 można sobie poczytać na forum - jedny na co ludzie trochę narzekają to koszty rozmowy dlatego warto sobie wszystkie dokumenty przygotować na początku przed rozmową - listę dokumentów na ich stronie macie

Gość gość
Po wysłaniu wniosku trzeba tam dzwonić? Ile kosztuje rozmowa telefoniczna w tej firmie?

Gość gość
Tak trzeba dzwonić - mi wyszło 17 złotych ale oprocentowanie znacznie niższe niż w chwilówkach więc mimo wszystko się opłaca

Gość gość
Ja spłaciłam tu pożyczkę i jestem zadowolona. Faktycznie pożyczka na niski procent się opłaca.

Gość gość
Pożyczka zawsze sie opłaca. Tym którzy ich udzielają ;) Np. wonga procent = 583% w skali roku. No to jak sie ma nie opłacać?

Gość gość
No dlatego bardziej opłacają się prywatne pożyczki a jak ktoś chce juz w sprawdzonych pozabankowych to trzeba szukać za pomocą kalkulatorów: http://www.abrewo.pl/

Gość gość
Mnie pożyczka prywatna wszyła około 30% więc oprocentowanie bardzo zbliżone do tego w Banku - tak więc utrzymuje zdanie poprzedników - najbardziej w -pozabankowych opłacają się prywatne pożyczki - one faktycznie są na niski %

Gość gość
Zgadza się - także polecam prywatne.

Gość gość
:)glowa do gory wszytsko sie ulozy z tymi pieniedzmi no 555 www.youtube.com/watch?v=gyBfqKwkdr4

Gość gość
A ile tam kosztuje rozmowa?

Gość hubcio34
Mnie wyniosła chyba 23 złote - ważne żeby te dokumenty przygotować przed rozmową.

Gość elvirrra
Próbowałeś wziąć pożyczkę w emamona.pl? To jest mniejsza firma ale wiarygodna i daje pożyczkę w dosłownie w 15 minut.

Gość gość
jesli chodzi o mnie to polecam Ci portal pożyczkolandia, tam weźmiesz pożyczkę i sama ustalisz ile oddasz ;)

Gość gość
ja na szybkigrosz.pl dostałam bardzo korzystne warunki i polecam

Gość gość
jak brałem pożyczkę na szybkigrosz.pl to sam negocjowałem warunki w tym oprocentowanie wyszlo taniej niz w innych miejscach

Widzę, że SPAMER od naciągania naiwnych znowu powrócił :(. x Przypominam więc, że szybkigrosz pożyczek nie udziela, a jedynie oferuje rozmowę ze swoim konsultantem, za ponad 460zł za godzinę . Ta rozmowa NICZEGO NIE GWARANTUJE ! x Za tą kasę, dzwoniący dostaje obietnicę, że jak zgłosi się do szybkigrosz ktoś, kto będzie chciał pożyczyć dzwoniącemu pieniądze, to szybkigrosz ich skontaktuje :D :D :D. Mieli DOSKONAŁY POMYSŁ na LEGALNE wydojenie naiwnych desperatów :D :D :D. A półgłówki i tak do nich zadzwonią :(.

Gość gość
na szybkigrosz.pl można dostać pożyczkę od osoby prywatnej trzeba złożyć wniosek na stronie potem jest telefoniczna weryfikacja u mnie trwała 5 min ale pożyczka tansza niż w innych firmach

Gość gość
na szybkigrosz sama negocjowalam warunki pożyczki mozna się targować jest taniej niż w innych firmach

Gość gość
szybkigrosz.pl tam można negocjować warunki a pożyczka jest on osoby prywatnej