Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzisiaj w autobusie

Polecane posty

Gość gość

usiadł ze mną chłopak,który mi się podoba, aż mi się gorąco zrobiło,ale on pewnie nawet nie spojrzał na mnie...mieszkamy na tej samej ulicy, myślicie,że jest jakiś sposób,żeby zwrócić jego uwagę?

Gość pewienStudent
Jak znajdzie sie w poblizu to zwyczajnie sie na niego patrz i nie odrywaj wzroku, usmiechnij sie ale do niego nie podchodz jesli jest cos wart sam zrozumie.

Gość gość
widzialam kilku fajnych chlopakow i pamietam o nich

Miałam podobną sytuację i zrobiłam test. Jednego dnia byłam normalnie ubrana praktycznie brak makijażu, kucyk, trampki i nawet na mnie nie spojrzał. Następnego dnia poszłam w ładnej rozkloszowanej spódniczce do kolan, szpileczkach, włosy rozpuszczone a, że mam do pasa to pokręcone wyglądały zabójczo, zrobiłam makijaż nie jakiś wyraziście mocny ale kreski na górnych powiekach, róż itd. Gapił się jak w obrazek. Wniosek ??? Faceci to 100pro wzrokowcy. Moim zdaniem powinnaś zadbać o swój wygląd i jak już się spojrzy to z zalotnym spojrzeniem uśmiechnąć się do niego reszta powinna potoczyć się sama i swoim tempem :) Życzę powodzenia!

Gość gość
pierwszy raz zobaczyłam go w biedornce, potem wrócił się pod nią po psa i powiedział psa bym zostawił :] i tak jakoś mi wpadł w oko, pare razy go jeszcze widziałam i sie domyśliłam gdzie mieszka, ale on pewnie jest zajęty,a poza tym dla mnie chyba za wysokie progi