Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hiszpania odpadnie w fazie grupowej

Polecane posty

czyli jednak w ostateczności dołączyłeś do lemingów-leminów, nie ma czego zazdrościć. nigdy z nim nie rozmawiałam, ale stałam kilka razy niedaleko, jeżeli istnieje coś takiego jak zła energia, to on ją ma, zdecydowanie. znam kilka osób z jego otoczenia- dno den, szkoda pisać jaka patologia, ofc. wszyscy wielcy katolicy, co niedziala do kościółka- oni są ucieleśnieniem świń, które chcą się dopchać do koryta. cały parlament to syf i głosowanie na te partie to naiwność.

Jeśli istnieje coś takiego jak zła energia, to codziennie pochłaniasz ją włączając telewizor. Jeśli znasz choć jedną osobę z otoczenia Kaczyńskiego lub inną, związaną z polską prawicą to smoki, trolle, Gierek i kurwa Jaruzelski żyją! Jak Elvis. Bez obrazy, ale zioniesz głupotą, prawi ludzie na takich jak ty srają. Jestem niewiele starszy od Ciebie, ale interesuję się troszkę historią Polski i pierwsze co mi wpadło w kompa gdy poznałem internet była "nocna zmiana", Kurskiego. Widziałaś? http://youtu.be/oFt0dICiUQE

tak, znam, mam nawet w rodzinie (dalekiej) działacza pisu, nie mówię, że platformersów to nie dotyczy (mówię o parlamencie, a nie tylko o pisie). znam nawet ludzi z europarlamentu (wcześniej byli w rządzie tuska) i mogę powiedzieć, że to co robią w polityce, to faktycznie dojenie kasy, ale przynajmniej nie są takimi katolami-hipokrytami jak ci z pisu. znam ludzi niżej i wyżej postawionych w polityce, docierają też do mnie takie zakulisowe informacje o kaczyńskim. to człowiek z obsesją władzy, a macierewicz wcale nie jest psychiczny, jest równie wyrachowany jak kaczynski przecież kurski już w pisie nie jest

każdy, kto nie zgadza się z twoimi poglądami, jest głupi- to objaw pisopsychozy. pogłębia się, więc radzę zacząć leczyć się już teraz.

Co do twojej ostatniej wypowiedzi... Dołożę wszelkich starań i pieniędzy, żeby za 8 lat Nowa Prawica była pierwszą siłą w sejmie. ;)

ale ja nie mam nic do korwina. nie znam żadnych korwinistów (tzn. liczących się działaczy). ja wiem, że on ma ideały, tylko trochę zbyt ograniczone poglądy, ale głosowałabym na niego, gdybym miała glosować na kogokolwiek

Gość gość
To jest jej rocznik, nuovelle to kolejny nick debilki Dekalogowatej, a ona fakt, ma 19 lat.