Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zmęczona Mąż i teściowie oraz dzieci i wnuki

Polecane posty

Gość gość

Po 1 - wiecznie zdradzający mnie mąż Po 2 - 5 dorosłych dzieci Po 3 - 9 wnuków + 2 w drodze Pierwszy syn ma niepracującą żonę oraz czwórkę dzieci (2 dziewczynki i dwóch chłopców) Drugi syn ma również żonę która nie pracuje ale i czwórkę małych dzieci, podobnie jak u starszego syna jest dwóch chłopców i 2 dziewczynki. Trzecia córka to dość leniwa kobieta, jak ją proszę by coś zrobiła, posprzątała w domu, ugotowała, obrała ziemniaki czy wymyła naczynia, no niestety nie wiem czy ona jest leniwa czy ona po prostu tego nie umie, bo nie uczyłam jej tego (wszystko za moje dzieci robili rodzice mojego męża i do tej pory tak jest) Czwarty syn to też wieczny kawaler, który siedzi u nas na garnuszku, pracuję ale do rachunków się nie chcę dokładać, mówi że to pieniądze na jego potrzeby. Piąta córka, najmłodsze dziecko które w wieku 20 lat zaszła w ciąże, teraz ma 25 lat, z ojcem swojego pierwszego dziecka nie ma kontaktów (od urodzenia malucha) ale teraz poznała nowego pana, wyszła za niego po 4 miesiącach znajomości i jest w ciąży bliźniaczej. Mąż który ciągle mnie zdradza i teściowie którzy mnie krytykują i którzy rozpuścili moje dzieci. Synowe i córka po przedszkolu oddają dzieci pod moją opiekę i dzieci są u mnie do godz: 19:00, a czasami od piątku do poniedziałku, córka teraz powiedziała że będę miała 2 razy więcej obowiązków bo po urodzeniu będę musiała się zająć także jej dwójką. Poza tym najstarszy syn i synowa starają się o kolejne i co ja mam zrobić?

Gość Ale to już było
Nie żartujesz?! Jak można tak mocno skomplikować swoje życie.Albo może zapytam tak; jak można pozwolić na to żeby ktoś ingerował w Twoje życie?! Kobieto ogarnij sie! Nie umiesz powiedzieć NIE?!😠

Gość gośćona
po prostu, wyjedż, zostaw to całe towarzystwo,ratuj siebie , popełniłaś błędy - ok ale już więcej w tym nie tkwij. Zorganizuj kasę i wyjedż gdziekolwiek szkoda zycia ile masz lat

Gość norbert1971
to ja narzekam na monotonie związku i ciągłe wyjazdy żony -chyba nie mam prawa narzekac! ty to masz dopiero urozmaicone życie! jak to zrobiłaś ze znalazłaś czas żeby to wszystko napisać? może poznamy sie i pogadamy jak jest naprawdę?

Gość gość
Rozumiem, że ty również jesteś niepracująca?