Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uciążliwy cellulit

Polecane posty

Gość gość

Jakie znacie sprawdzone sposoby na pozbycie się cellulitu? Domowe sposoby odpadają, bo próbowała juz wszystkiego, teraz jestem przygotowana na "większy wydatek" czyli jakis zabieg. Jest tego tyle że nie wiem na jaki się zdecydowac i gdzie zrobic w Warszawie. Możecie cos polecic?

Gość gość
to fakt, zabiegów jest cała masa, jak się nie zna na temacie, to nie wiadomo co wybrac.... ja tez kiedyś miałam ten sam problem, i dylemat co i jak z tym zrobic. w Warszawie znalazlam klinikę Pięknosc dnia, w której robią rewelacyjny zabieg Icoone. Stymulują ci skórę specjalnymi głowicami. Robisz kilka zabiegow i po problemie. Przynajmniej u mnie zadziałało:)

Gość gość
a jak z ceną?

Gość gość
na stronie zobacz bo to zależy ile zabiegów chcesz zrobic

Gość gość
dzięki na pewno sprawdze, musze mieć porówanie:L)

Gość gość
Mnie pomaga cła z zielona herbata, dieta plus basen Gdy chudnę 4 kilo cellulit jest niewidoczny Przedtem testowałem wszelkie żele, kremy peelingi i tabletki oraz herbatki ziołowe Działa tylko cła z dieta i ruchem

Gość gość
zdrowa dieta, zielona herbata, smarowanie się jakimś olejkiem naturalnym ja używam migdałowego. No i do tego ćwiczenia, bieganie, basen cokolwiek. polecam przysiady, wykroki, wykopy nóg na boki. Nawet po 50 razy i można zobaczyć różnice

Gość gość
zieloną herbatę już próbowałam, nie działa.... zabieg to chyba jedyne rozwiązanie....

zgadzam sie co do diety, cwiczen, herbaty - to jest sukces gwarantowany. wszelkie zabiegi sa tylko DODATKIEM. ja osobiscie polecam kasaz banka chinska - ok. 6 sesji jesli cellulit jest mocno zaawansowany no i do tego na co dzien masaze jakims balsamem z rolonem - ja teraz mam nano cell extreme z bielendy