Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A ja uważam że Donald Tusk pokazał klasę

Polecane posty

Gość gość

nie dał się wkręcić w brudne gierki prowadzone przez zawistną opozycję,pokazał siłę rozsądku i spokoju

Gość gość
tak tylko usmieszek mu niewiem dlaczego wygasl jak powiedzial Miller prawdziwego faceta poznaje sie potym jak konczy a nie zatrzyna a jego gozki koniec jest bardzo bliski poco mu te tasmy z podsluchu przeciez WPROST je pusci w media samo co chce wykasowac

Gość gość
Szef ABW Sienkiewicz wysyła oficerów ABW do redakcji Wprost bez nakazu sądowego aby odebrać taśmy z nagraniami podsłuchów :) Bezprawie i samowolka PO jest przerażająca.

Gość gość
a donek twierdzi ze nic niewie i nie mial z tym nic wspulnego tak samo jak niewie ze na 24 h aresztowali narodowcow a w telewizji otym trabili jak niewie co sie wkraju dzieje to niech opusci stolek bo sie nie nadaje

Gość gość
Pomyslcie troche zanim zaczniecie cos pisac.W tej calej sprawie sa dwa aspekty,pierwszy to ujawnienie tasm a co za tym wszyscy uslyszeli co tak naprawde sie dzieje w polityce i kazdy na tej podstawie moze wyrobic sobie wlasne zdanie na temat kondycji naszej sceny politycznej,ja jestem zadowolona ze wszyscy mogli uslyszec te tasmy,drugi aspekt to prawo obowiazujace w Pl ,dziennikarze gazety Wprost doskonale wiedzieli ze publikacja tych tasm jest przestepstem,tak stanowi prawo i koniec,ja nie moge wrzucic na YT ani nawet na FB nagrania z koncertu mojego syna bo na nagraniu sa rowniez inni czlonkowie zespolu i szkola ABSOLUTNIE zakazala publikacji bo nie ma zgody wszystkich osob pojawiajacych sie na nagraniu,czesto rowniez osob przypadkowych,wiec powiedzcie mi czym ja sie roznie od dziennikarzy Wprost,oni nie sa na jakis szczegolnych prawach.Tajemnica dziennikarska?Owszem ale wtedy kiedy do redakcji zglosilaby sie osoba ktora powiedzialaby ze byla swiadkiem takiej rozmowy(podajac szczegoly)Wprost to publikuje.Wtedy jesli taki Kowalski o ktorym byla mows w artykule pozywa sobie gazete na drodze cywilnej i gitara.W obecnej sytuacji calkiem normalne jest zbieranie i zabezpieczanie dowodow przestepstwa i nie ma znaczenia czy to jest gazeta,kosciol czy mieszkanie prywatne.Za przestepstwo na ktore jest paragraf wszyscy odpowiadamy jednakowo!I nieprawda jest ze bez nakazu,wczoraj byl nakaz z uzasadnieniem a podczas wejscia ABW do siedziby gazety byl obecny rowniez prokurator,a jak myslicie,kto wydaje nakaz?

Gość gość
dobre prowo

Gość gość
taaa

Gość gość
A ja uważam, że nie potrafisz myśleć samodzielnie

Gość gość
kazdy lewak nie potrafi myslec samodzielnie :D to zadna nowina :D klasa i Tusk :D zapewne chodzilo o pierwsza klase szkoly podstawowej :D