Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

RUMIENIEC na twarzy przyczyny

Polecane posty

Gość gość

Od dwóch dni mam zarumienione policzki. Nie mam gorączki. To kwestia ciśnienia? Czy ktoś wie cos na ten temat?

Gość gość
moze masz wrazliwe naczynka, mi tak sie zaczelo robic po 40 i tak mam nadal, i jeszcze dekold mi doszedl, piecze i czerwone, musisz stosowac kosmetyki do cery naczynkowej, bardzo delikatne:)

Gość gość
Ale ja mam gorące czerwone policzki. Nigdy tak nie mialam. moze to kwestia cisnienia? bo problemow z naczynkami nie mam:(

Gość gość
no to nie wiem, poczytaj na necie o takich objawach

Gość gość
uczulenie?Ja jako dziecko miałam uczulenie na owoce i warzywa drobno pestkowe jak np truskawka malina poziomka pomidor - efektem uczulenia były czerwone policzki jak wysmarowane pomadką do ust - żadnych innych konsekwencji nie było.

Gość gość
jeśli masz na dekolcie również to łojotokowe zapalenie skóry a nie naczynka.

Gość gość
nie mam na dekoldzie lojotokowego zapalenia

Gość gość
Moje drogie panie udało mi się dokonać pewnego odkrycia, Mirvaso, spytajcie swojego lekarza. Będziecie zaskoczone jak szybko można pozbyć się czegoś co dręczyło nas tak długo. Lek działa w kilka minut a nie miesięcy, efekty pojawiają się od razu. Ja mam od wczoraj i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona.

Gość gość
Ja właśnie sobie go kupiłam i bardzo ale to bardzo jestem zszokowana, że to faktycznie działa. 30 minut i buzia ma normalny kolor! Nie myślała, że tak łatwo to pójdzie. Po tylu niepowodzeniach w końcu wyglądam normalnie.

Gość leśnaik29290
zgadzam się w 100% też właśnie posmarowałam się tym Mirvaso i bardzo dobrze to wygląda po około 20 minutach mam normalną skórę:D

Gość papadu
Bardzo dobry lek, polecam bo ja też się nie zawiodłam. Miravso rządzi:)

Gość popkinaa22
Zgadzam się w 100% bardzo dobry lek. w zasadzie z tego co się orientowałam to jedyny lek na rynku, który skutecznie działa na rumień. W pół godziny buzia odzyskuje normalny kolor!

Gość lauretta12
Mirvaso to rewelacja! Mi uratował życie bo do tej pory caly czas wyglądałam jak burak. Teraz mogę normalnie na miasto wyjść!

Gość candyhan33
Też mu dużo zawdzięczam. W końcu normalnie wyglądam a do tej pory musiałam sobie radzić czerwoną paszczą innymi metodami nie koniecznie bezpiecznymi. Szybkość działania mnie powala bo pół h to na serio błyskawicznie:D polecam bo używam i wiem że nie zawodny:)

Gość gość
jaka reklama kolejnego s**tu ktory i tak nie pomoze

Gość covanka200
Moim zdaniem Mirvaso, bardzo dobrze poradzi sobie z rumieńcami. polecam bo działa błyskawicznie i na długo!

Gość rudarenatka9
Super sprawa chyba w końcu się skuszę:) dużo o nim czytam i coraz bardziej się nakręcam bo mam bardzo duży problem z rumieńcami, mam nadzieje że to pomorze.

Gość binkiWoHan
Na prawdę warto. Ja używam od jakiegoś czasu i bardzo mi się podoba jego działanie. Mirvaso powoduje że buzia ma normalny kolor a nie burak!:D

Gość vonka92
Cały czas się waham kupić czy nie...

Gość gość
Również stosuję mirvaso i bardzo sobie chwalę.

Gość gość
Pod skutecznym działaniem mirvaso podpisuję się obiema rękami.

Gość gość
najlepsza jest maseczka z nasienia ogiera

Gość gość
Spytaj lekarza, skonsultuj czy rzeczywiście mirvaso nie będzie najlepszym wyborem. Ja już jestem po kuracji i jestem bardzo zadowolona z efektów kuracji :)

Gość gość
Skonsultowałam się z lekarzem spróbowałam i nie żałuję. Mirvaso na prawdę bardzo dobrze się sprawdza! Pozdrawiam

Gość gość
Leczyłam się mirvaso i mam tylko dobre wspomnienia z kuracji. Również polecam.

Gość gość
to zalezy gdzie zlokalizowany , np w okolicach nosa rozlewajacy sie na policzki w ksztalcie motyla, to powodowany jest powazna choroba,jak toczen rumieniowaty ukladowy

Gość gość
Też jestem po kuracji przy użyciu mirvaso. Świetny lek, nic się lepiej w moim przypadku nie sprawdziło.

Gość gość
Mirvaso pomaga mi już od pół roku i nawet gdyby był jakiś inny lek na rumień to za żadną cenę bym nie zamieniła go. Polecam

Gość gość
Z czystym sumieniem polecam mirvaso! Jestem jego działaniem zachwycona. Już po 30 minutach od zastosowania nie było śladu po czerwonej twarzy!

Gość gość
Również Polecam mirvaso! Jestem jego działaniem zachwycona. Już po 30 minutach od zastosowania nie było śladu po czerwonej twarzy!