Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak nauczyc niemowlaka przesypiania calej nocy

Polecane posty

Gość gość

Co zrobic by niemowlak ktory ma skonczone 8msc i jest karmiony piersia przesypial cale noce

Gość gość
Trzeba czekać znam ten bol :<

Gość gość
Ha! A jakbyś karmiła mm, to nie miałabyś takiego problemu, dziecko spałoby Ci całą noc:) Czekam na atak terrorystek od cyca, bo że za chwilę się tu zlecą, to w to nie wątpię:););)

Gość gość
nic nie nauczysz chyba że go przed spaniem dobrze wymęczysz-zabawą i potem długą kąpielą

Gość gość
My juz jesteśmy na butelce i tez mam jedna pobodke w złe dni nawet dwie. Nie ma reguły.

Gość gość
tego się nie da nauczyć mój ma 4 miesiące i przesypia noc a starsze budziły się po 3 czy 4 razy do 1,5 roku na to nie ma reguły niemowlakowi jest wszystko jedno czy jest noc czy dzień nie ma pojęcia czasu więc jak ma się nauczyć im będzie mniej spać w dzień tym dłużej w nocy ot cała filozofia no łamią mnie te niektóre pytania ludzie dzieciak to nie komputer nie skarbonka rany nie ma oprogramowania

Gość gość
Ale mysle konczyc karmienie cycem i tak 8 miesiecy to dlugo teraz kaszki sa a mleko no kupi sie:-)

Gość gość
A jakbyś karmiła mm, to nie miałabyś takiego problemu, dziecko spałoby Ci całą nocusmiech.gif xxxx no tak,mm - cudowne remedium na wszystkie bolączki wieku niemowlęcego :o moja 3 miesięczna córka karmiona piersią przesypia w jednym kawałku 6 do 7 godzin, więc jak widać nie zależy to tylko od rodzaju pokarmu a od dziecka.

Gość gość
a co ma do tego cyc ???Wariatki i specjalistki od siedmiu bolesci.Mam dwie znajome karmia mm ,jednej dziecko ma 2 lata I nadal budzi sie na butle w nocy,drugiej do 3 roku sie budzilo na butle :D Ja karmie piersia i tego problemu nie mam :)Wszystko zalezy od dziecka a nie od sposobu karmienia.

Gość gość
No i Matki Polki wszechwiedzące cyckowe się zleciały:) Nie zrozumiałyście ironii?? Cóż, trudno się dziwić:)

Gość gość
Dobre pytanie...moj maly ma skonczone 7 m tez kp....budzi sie co 1-2-3h roznie...chcialam przestawic go na butle za chiny nie jest zainteresowany....na mleku je kaszke...samego mleka z butli nie chce....jestem zalamana....bo szkoda mi go jak placze ze nie chce butli....nie myslalam ze to bedzie takie trudne

Gość gość
21:28 ojej zleciały się, ale że co ? No przeciez o to ci chyba chodziło żeby ktoś "sie zleciał". Sama sie zleciałaś ćmo