Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Skkf

Dlaczego ????

Polecane posty

Witam mam mały problem... otóż mam dziewczynę którą naprawdę Kocham i jestem jej pierwszym partnerem tak jak i Ona jest moją pierwszą partnerką i mimo tego że nasz związek ma już za sobą dość długi staż i wiele upojnych nocy za sobą to zawsze kiedy pytam Jej za jaką ,,pieszczotą'' najbardziej tęskni.... zawsze otrzymuje tę samą odpowiedź za pieszczeniem paluszkiem.... Zawsze mnie to irytuje bo jestem facetem dość dobrze obdarzonym przez nature i bez problemu kiedy się kochamy doprowadzam ją do orgazmu lub całej serii orgazmów ona wciąż chce żebym robił to paluszkiem.... Mimo tego że nie jestem jakimś tam krótko dystansowcem i mogę wiele razy...... chciałbym poradzić się was KOBIETY dlaczego tak bardzo chce pieszczot paluszkiem a nie wspomina nigdy że chciała by się ze mną Kochać.... Bo zawsze po grze wstępnej jest paluszek a dopiero po nim ja :/ ps mogę dodać że na początku zanim to zrobiliśmy była dużo pieszczona przez moje paluszki ;)

Gość gość
Taaa wmawiaj sobie... zejdź na ziemię człowieku, gdyby tak było jak piszesz to by nie wolała palcem, to co napisałeś to tylko wytwór twojej chorej wyobraźni, fantazje, marzenia, nic więcej :-)

Gość gość
Jeszcze raz uzyjesz słowa paluszek to padnie. Widocznie woli pieszczenie lechtaczki niż tzw. Orgazm pochowany. Ten lechtaczkowy jest inny, bardziej intensywny. A lubię kiedy ja lizesz?