Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracujaca niepracująca

zrobiłam się leniwa na macierzyńskim

Polecane posty

Gość pracujaca niepracująca

Witam wszystkich. Nie wiem jak niektóre kobiety mogą jęczeć że w domu to taka cięzka praca. Mam 2 dzieci, w tym jedno niespełna 2 letnie. Młoda śpi tylko po 20 minut w ciągu dnia, starsza chodzi do 1 klasy podstawówki. Powiem wam że pier/dolca można dostać z nudów. Codziennie już myje podłogi, odkurzam,obiad z 2 dań, zabawa spacery, zakupy a i tak z nudów oglądam powtórki wszystkich seriali...

Gość gość
bo te baby teraz to umyja gary raz dziennie i to w zmywarce i wielce umeczone

Gość gość
To jak to wyglada w praktyce : ty gotujesz, sprzatasz i ogladasz seriale a dziecko samo sie bawi ??? Skoro dziecko ci spi tylko 20 minut w ciagu dnia to zamiast ogladac powtorki durnych seriali baw sie z dzieckiem albo wyjdz z nim na dluuugi pacer ... Ja sie tam z dzieckiem w domu nie nudzilam ;) i wcale nie mylam podlog i nie gotowalam dwu daniowego obiadu codziennie :P ... widac jestem "zle zorganizowana" :D

Gość gosiazmalinką
umiesz czytać ze zrozumieniem tekst czytany? to z dzieciakiem trzeba się bawić w każdej wolnej chwili? w piaskownicy też ma z nim non stop siedzieć i za rękę trzymać? a słyszałaś o tym że dzieci wolą się bawić z innymi dziećmi?a z tymi spacerami to się nie zes/raj bo ile dziecko posiedzi we wózku spokojnie albo ile samo pochodzi na spacerze?

Gość gość
ja pier..dziele macice zamiast mózgów. :-D autorka ma rację. Sama byłam na macierzyńskim i nie rozumiem tego rababu o to jakie to kury domowe wielce umeczone..chyba narzekaniem :-D

Gość gość
Tekst PISANY jak juz cos :P Potrafie czytac :) No ale jesli dla ciebie spacer polega na tym ze dziecko siedzi spokojnie w wozku albo samo sobie chodzi to nie mamy o czym rozmawiac :D

Gość gość
Ale ko tu mowi ze byl umeczony ?? Ja tylko napisalam ze sie nie nudzilam i nie doszlam do takiego stanu desperacji zeby seriale ogladac :D

Gość gość
z tego "napracwania w domu" już pierdziulą 3 po 3

Gość gość
twój spacer pewnie to gonitwa za bachorem podczas całej drogi :-D

Gość gość
Widze ze mosze przejsc na inny jezyk.... ;) Bachora mozesz miec ty, ja mam dziecko, tepa dzido :P ...a z debilami nie dyskutuje wiec zegnam 🖐️

Gość gość
mÓsze ahahaha

Gość gość
nie wiem jak mozna ogladac telewizje przy malym dziecku. Ja mam zawsze wylaczony TV...ja tez nie siedze z dzieckiem non stop, czesto sie sama bawi ma 2.5 ale nigdy nie pozwalam aby tv byl wlaczony..wlacz jej pisoenki dla dzieci....jestes leniwa i tyle.. i nie chodzi mi o Twoja organizacje czasu ale jak sie oipekiujesz dzieckiem...

Gość gość
Hehe, wIedzialam ze debil nie zrozumie :D :D :D :D :D

Gość gość
matko jakie te kury domowe wszystkie przykładne i zapracowane, a w efekcie syf w domu a na obioad zupa z proszku :-D

Gość gość
glupie jestescie i tyle ogladac seriale w tv....buhahahaha rzeczywiscie pewnie jestes osoba bez zainteresowan byle tylko tv ogladac ahahahaha

Gość gość
a co to rozumiec, napisalas ze ogladasz seriale i sie nudzisz w domu z dzieckiem.....

Gość gość
"Codziennie już myje podłogi, odkurzam,obiad z 2 dań, zabawa spacery, zakupy a i tak z nudów oglądam powtórki wszystkich seriali..." debilki kury domowe nawet przeczytać nie potrafią :-D

Gość gość
a gdzie wyscie wyczytały że ona się dzieckiem nie zajmuje?:-Dideologia kurek :-Dmacica zamiast mózgu