Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam zamiar zrobić kilka operacji plastycznych i być ładna !

Polecane posty

Gość gość

Oto lista rzeczy ktore zrobie: - laserowe usunięcie gruczołów potowych pod pachami - zwężenie szerokiego kartoflanego nosa - zabieg kantoplastyki, zmienie kształt oczu na taki dziecięcy, migdałowy bo teraz wyglądam smutno - powiększenie biustu, troche !! nie chce wielkich balonów - powiększenie delikatne górnej wargi Poza tym aparat na zęby niewidoczny, zaklada sie po prostu przezroczyste nakładki zamiast metalowych drutow, nie chce mi sie tlumaczyc :D chodze juz na basen, zmieniam diete, odchudzam sie Wszystko to planuje zrobic do pazdziernika, juz mam terminy na zabiegi Mam 24 lata zyczcie mi powodzenia

Gość gość
0/10

Gość gość
ile cie to wszystko wyniesie i skad masz tyle forsy?

Gość gość
- pachy 4000zł - nos 6000zł - oczy 4500zł - piersi 12 000zł - usta jeszcze nie wiem, na poczatek zrobie kwasem hialuronowym a jak efekt bedzie ok to na stale tłuszczem - aparat ok 5000zł Kase mam bo pracuje, poza tym dostałam 4 lata temu po babci mieszkanie, ktore wynajmuje

Gość gość
Kase mam bo pracuje, Nie chodziło mi o taką odpowiedź, ale rozumiem że odłożyłaś, w takim razie zapytam ile lat odkładasz kasę i w jakiej ilości na miesiąc. Pytam bo jesteś bardzo młoda. I dlaczego nos tak tanio?

Gość gość
Odkładam od 4 lat, od kiedy dostałam mieszkanie, wtedy zaczełam je wynajmowac :P Miesięcznie płacą mi 1800zł na konto, z tego po opłaceniu czynszu do spoldzielni, wody (oni placą ponad norme + gaz, prad, net itp) zostaje mi ok 1200zł. Zarabiam do reki 1400zł, to idzie na moje utrzymanie, czynsz, mieszkam w kawalerce z przyjaciolką.

Gość gość
A nie uwazasz że trochę mało za ten nos? myslałam że cena waha się w granicach 10tys. więc trochę mnie to dziwi. Na czym polega ten zabieg zmieniania oczu?

Gość gość
Cena normalna, bo lekarz bedzie mi tylko modelował koncówke nosa, nie cały nos :) garba nie mam, krzywy nie jest, po prostu jest szeroki jak u murzynki, taki nochal gargamela :O Operacja w znieczuleniu miejscowym wiec odchodzą koszty narkozy. A zmiana kształtu oczu polega na tym, ze nacina się skóre w kącikach oczu i delikatnie podnosi wiązadła i przyszywa do okostnej, mam od dziecka smutne oczy, takie jak np sylwester stallone, ciagle opadnięte kąciki :/ blizn zadnych nie ma tylko czerwona kreska po nacieciu, ktora w koncu zanika. Mozna tez podniesc skore z powiekami i brwiami, ale mi sie nie to nie podoba :O nie chce robic liftingów, wszywac czegos w skore, ten moj zabieg jest znacznie mniej inwazyjny, tez w znieczuleniu miejscowym, trwa okolo 40 minut i do domu :P

Gość gość
Kazda operacja to ryzyko . ja nigdy nie dam sie operowac jezeli nie bedzie zagrozenia zycia . Zdrowie jest najwazniejsze

Gość gość
Zdrowie jest najwazniejsze xxx Ludzie na Titanicu mysleli podobnie :classic_cool:

Gość mariella80
a Ja rozumiem koleżankę (może trochę tylko za duzo tych zabiegów jak na ten wiek ;) Ja zrobiłam nos i botoks i to były bardzo dobre decyzje, koniec z kompleksami ;) Tylko trzeba wybrac dobrego lekarza, nie ma co oszczędzać, ja robiłam w MMLu w Wawie (www.mml.com.pl) i jestem zadowolona, teraz moja koleżanka tam idzie na plastykę powiek.

Gość gość
Ja jestem facetem 31 lat i też czeka mnie szereg operacji kostnych na twarzy, min. przegroda nosowa i tyłozgryz nie oszczędzam na to kasy, też będę nosił aparat za 3000 tys. na razie na górze potem na dole potem na operację, nie boję się krwi ani bólu więc co mam sobie żałować poprawienia urody? u mnie po wszystkim różnica nie będzie drobna a kolosalna :)

Gość pomaranczlala
Fajnie, że masz na siebie pomysł i determinację. Tylko nie rób wszystkiego na raz, bo może się okazać, że jednak nie daje Ci to szczęścia. Jeśli tak nie będzie, to super i cieszę się Twoim szczęściem! :)

Gość gość
po co robić sobie piersi ? wsadź do stanika silikon z okien taki sam efekt będzie ... Masz faceta ? bo jeśli masz na jego miejscu uciekł bym jak najdalej od Ciebie