Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ellla320

poniżam się tym?pomóżcie proszę

Polecane posty

Gość ellla320

poznałam żonatego faceta przypadkiem na internecie,pisaliśmy ze sobą kilka tygodni,było bardzo miło. od kilku dni zrobił się jakiś dziwny,odpisuję ale tylko wtedy gdy ja go zaczepie pierwsza,potrafi w połowie zdania się wyłączyć,albo widząc że jestem dostępna nie pisze nic:( i potem obrażony że go nie zaczepiam,zaczyna mnie bardzo irytować wygląda to tak jakby chciał wiedzieć że za nim latam? o co chodzi? jak się zachowywać?

Czego Ty chcesz od żonatego? Nie pisze, bo żona stoi za nim i gapi się w monitor. Znajdź sobie wolnego przyjaciela.

Gość ellla320
myślisz że dlatego tak się zachowuje ze strachu przed żoną? zależy mi na tej przyjaźni :(

Tak myślę, że powodem jest żona. Facet jak facet, jego ego rośnie gdy laska za nim biega, nawet jeśli tylko przez internet.

Gość gość
to nie jest żadna przyjaźń, obudz sie naiwniaczko, bylas mu potrzebna przez jakis czas, teraz już nie jesteś

Gość ellla320
czy możliwe żeby po kilku tygodniach codziennego pisania,dopadły go jakieś wyrzuty sumienia? przecież to tylko pisanie..

Gość avenmoon
Daj spokój sobie z żonatym. Tylko rozczarowanie będziesz mieć z tego.

Gość ellla320
pisałybyście ciągle pierwsze? jak się zachować? może przestać się odzywać i poczekać na jego reakcję? chociaż z drugiej strony nie chcę żeby pomyślał że mi przestało zależeć i zniknęłam:(

Gość ellla320
jak by się znudził to przecież mógłby napisać że kończymy znajomość

Facet ma żonę, myślisz że w necie szuka przyjaźni? Ha ha ha dobre 🖐️ Albo szuka kochanki albo rozrywki bądź osoby, która podneisie jego ego (zapewne żona go nei rozumie itp itd)

CZy kiedykolwiek jakis facet po randce powiedział: nei jestem zainteresowany dalszą znajomoscią? NIe - po prostu nei zadzwonił. - Taka jest naturalna kolej rzeczy.

Gość ellla320
czyli już się nie odzywać? fiku mikuuu ile masz lat?

Gość gość
Dziewczyno, ponizasz sie...zonaty pajac..ty o tym wiez i sie podniecasz i chcesz sie z nim lrzyjaznic..on lrzyjazn ma gdzies, copiebie gdzies, robi sobie z ciebie jaja a przerywa rozmowe, bo gada z inna lub zona sie kreci w poblizu. Malo wolnych gosci? Zglupialas...chyba ze jestes stara, gruba i zdesperowana i sikasz w majtki jak go widzisz na necie...zalosne:(

Gość ellla320
zależało mi na nim..nie jestem stara i gruba :P

Odpuść sobie, znajdź kogoś wolnego a znajomości internetowe przenoś na realny grunt, bo znajomość wirtualna, to iluzja.

Gość ellla320
ale macie rację żałosne to:( nie potrafie inaczej jak się uwolnić od tej znajomości?

Po prostu nie zaglądaj na pocztę czekając na wiadomość od niego, zajmij sie czymś, wciągnij sie w książkę, w sezon ulubionego serialu, w szał zakupów, szał gotowania - na jeden dzień zajmij się czymś innym - plan na jutro.

Gość ellla320
i żadnych komunikatorów na których pisaliśmy też nie włączać? udawać że mnie nie ma?

Gość gość
Napisz , ze nie masz czasu , bo gadasz z kolega, napisz jak cie zaczepi, ze wychodzisz do kina...ale Ewnie on sie pierwszy nie odezwie, bo zarywa juz do innej naiwniary.

Tak, wszystko wyłączyć. Nie chodzi o to by udawać, bo on Cie już nie obchodzi ani to co pomyśli, tylko o to by zająć się czymś innym i nie czekać desperacko na wiadomość. Po prostu powrócić do życia, ja np. jak trafię na dobrą książkę albo serial, to mogę nie istnieć dla świata cały dzień.

Gość gość
Wykasuj go z kontaktow.

Gość ellla320
to nie będzie takie dziecinne znikać bez słowa? co sobie o mnie pomyśli?:(

Gość ellla320
gdyby nie był żonaty i was traktował w ten sposób,pisałybyście pierwsze gdyby wam na nim zależało?

co za różnica co sobie pomyśli, przecież on nawet nei ejst z Toba szczery, sama to napisałaś, że jest an komunikatorze a udaje że go nei ma.

Gość ellla320
nie udaje że go nie ma gdy napisze to odpisuje eh dziwne to wszystko

Gość ellla320
może się na coś obraził? kurde ale mnie wzięło:(