Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ellla320

poniżam się tym?pomóżcie proszę

Polecane posty

To tylko znajomość internetowa, nie znasz człowieka, w dodatku on jest żonaty, w dodatku cię olewa. - Fakty.

Gość ellla320
:( teraz to mi wymierzyłaś policzek

Gość ellla320
właściwie to dziękuję

Gość gość
Jesli facet bylby wolny, mnie na nim zakezalo ale odzywal sie tylko gdy do niego zagadam, to uznalabym ze mu nie zalezy i ma na mnie wysrane..szkoda czasu na kogos, kto cie olewa.

Gość ellla320
:(

Gość ellla320
mam nadzieję👄 tylko jeszcze mi napisz proszę jak już zniknę a on faktycznie nie mógł wtedy pisać to wszystko zepsułam prawda? obrazi się?

Wyrzuć, go z czata, czy z czego tam piszesz. Wykasuj, zablokuj i tyle. Obrazi się, czy nie obrazi to nie ma znaczenia. Nie będziesz z nim gadać już więcej. Nie zastanawiaj się długo.

Gość ellla320
🌼 spróbuję,bo już mnie to męczy

I nic nei zepsujesz, bo nie ma co zepsuć kochana. Zapomnij, facet ma Cie gdzieś, a Ty sobie coś wkręciłaś.

Gość gość
Zastanów się, czy facet który ma żonę, a w internecie szuka / i znajduje / naiwne baby, które bajeruje to wartościowy człowiek ? No proszę, nie ośmieszaj się. Takich jak Ty ma kilkanaście i pewnie pokazuje żonie i znajomym jaki ma z tego kabaret.

Gość ellla320
możliwe:( co on ze mną zrobił?:(

Gość gość
sama to sobie zrobiłaś

Gość ellla320
wiem :( i ciężko mi z tym

Gość gość
gdzie można znaleźć takie głupie baby jak autorka?

Gość gość
Eeee tam , od razu głupie , zauroczyła się i tyle . Jak utnie kontakt , to jej przejdzie . A facet durny , bo tak na prawdę to on najwięcej ryzykuje .

Gość gość
Dlaczego on najwięcej ryzykuje?

Gość gość 50
dlatego że jak zona sie dowie to dopiero bedzie miał jazde...a nie mozesz się z nim spotkac?

Gość gość50
i wszystko wjaśnić? no chyba że nic ci nie obiecywał...

Gość gość
Co od niego oczekujesz?ze zostawi zone i bedzie z toba?ze bedziez jego kochanka? mnie zaczepial jeden zonaty , nie wiadomo skad zaplatal mi sie na skajpa, z foty naet niezly, ale nie chce z nim gadac, jedynie krotka wymiana zdan, powiedzialam ze jak moze tak wobec zony.On ze to tylko gadka i nic wiecej (ale ze mu sie podobam, ciekawe skad to wie, pewnie z jakiegos portalu).dzwonil uparcie na skajpa, ale powiedzialam ze ja tez nie jestem wolna i jestem uczciwa, nie unikam krotkiego chata ale gadac nie bede, tym bardziej z kamerka.I nawet jakbym sama nie byla wolna to jestem uczciwa wobec jego zony

Gość ellla320
Nie oczekuje że będe jego kochanką:)nawet bym niechciała.Ale skoro żonaty to już nie wolno nawet pisać?

Gość gość
projekt Kafe ellla320 50 odpowiedzi :classic_cool: niezły wynik sorry z moją 51 :P

Gość gość 50
hm.... a co sobie obiecujesz po tej znajomości? najlepiej byłoby z nim poprostu o tym pogadac. nie możesz się z nim spotkać?

Gość ellla320
Nie mogę:(

Gość gość 50
ale dlaczego? odległość? nie ma rzeczy niemożliwych, jeśli się tak wkręciłas to spróbuj zawalczyć

Gość gość 50
ile masz lat? a on? jeśli ma byc coś z tego to tylko rozmowa ci pomoże

Gość ellla320
ja 32 on 35:(

Gość gość
A czy nie przeszkadzało by Ci gdyby powiedzmy Twój mąż nawiązywał takie kontakty ,pisał z jakimiś desperatkami ,koniecznie chcesz zostać zapchaj dziurą bo taka zabawa tak sie kończy i nie udawaj ,ze nie wiesz o co chodzi ,żonaty to jak trędowaty nie warto go tknąć nawet kijem.Ty przedłużając taką znajomość nie tylko się poniżysz ale pogrążysz ,zrozum ten człowiek ma swoją rodzinę ,zonę a jaka rola dla Ciebie ,ocknij się i poszukaj do zabawy człowieka wolnego bo jak chcesz aby inni Cię szanowali to szanuj siebie.

Gość hihio
Oj dziewczyno bylam tak samo naiwna, zakochalam sie w zajętym facecie ( związek nie formalny, ale mieszkał z tamtą, było, dziecko, wspolny dom itp) trwalam w tym kilka lat, bylo to kilka lat pelnych lez, hustawek nastrojow, nawet raz przedawkowalam leki... wkoncu on odszedl od tamtej i jestesmy razem ale został mu pociąg do młodych naiwnych lasek. Nigdy więcej zajętego faceta, bo ONI SIE NIGDY NIE ZMIENIAJA