Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

karmienie piersią na fb

Polecane posty

Gość gość

moja znajoma wrzuca na fb po kilka zdjęć syna dziennie. ładny dwulatek, biega, skacze, uśmiecha się, bawi, ale strasznie mnie zniesmacza jak wrzuca zdjęcia karmienia- normalnie od góry swoją pierś i jak on je. czy to ze mną jest coś nie tak czy z nią..?

Gość gość
dwulatka karmi?!?!

Gość wifigdańsk
a dlaczego cos miałoby z nią byc nie tak?

Gość gość
chociażby to , że wrzuca foty na FB jak karmi dziecko :O

Gość gość
no własnie to... cycek na wierzchu i ssające dziecko :/

Gość gość
Jak ci nie pasuje to się nie patrz

Gość gość
autorko jesteś j******a!!!

Gość wifigdańsk
hehe "ssające"... jak ma ładne piersi to wrzuca-jej sprawa. chyba nie widac całej piersi wraz z brodawką i otoczką bo podczas karmienia te własnie części są obejmowane przez dziecko. w internecie zresztą pelno jest fotek gołych piersi lub ledwo zakrytych wiec co ci przeszkadza akurat matka karmiąca? gdyby wrzucila fotki z plazy ze skąpym stanikiem podejrzewam ze by ci to nie przeszkadzało ale akurat boli cię ze karmi piersią.

Gość gość
Z nią. Karmienie to jest czynność intymna, a karmienie tak dużego dziecka tym bardziej. Ciekawe, kiedy da zdjęcie w tym stylu: www.blog.imperfectparent.com/2011/05/16/game-of-thrones-extending-extended-breastfeeding-and-beyond/

Gość gość
najłatwiej powiedzieć"to nie patrz" - skoro wrzuca na fb to mi wyskakują na tablicy, zresztą wrzuca te zdjęcia z intencją, żeby inni na nie patrzyli i o to mi chodzi. no nie widać sutków i brodawki ale widać pierś i przyssane usta dziecka, z bardzo bliska. dodam dziecka-chłopczyka, nie bobasa. do widoku matek z małymi bobasami jestem przyzwyczajona. a taki chłopaczek przyssany do cycka to jednak...trochę jak we wrzuconym linku z GoT.

Gość gość
ustaw, że nie chcesz widzieć jej postów a jak zatęsknisz to wejdź w profil będziesz mogła obgadać ją do koleżanek lub internecie.

Gość gość
czy ja ja obgaduje? po prostu wydaje mi sie niesmaczne co robi i chcialam zapytc czy jestem w tym odosobniona