Śliwka w Polonezie 188 Napisano 52 minuty temu 1 godzinę temu, Niе otwieraj oczu napisał: Temu że są jakieś większe i agresywne , czy co z nimi Temu, dlatemu, potemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 425 Napisano 50 minut temu 11 minut temu, Kaszalotte napisał: nie macie swoich wiesniackich tematow o herbatce tylko musicie zaczepiac? Mamy i juz nic nie mówię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 425 Napisano 49 minut temu 18 minut temu, Fifofa napisał: Do rumu piszesz jeszcze zaśpiewaj To o czym pogadamy? O herbacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 49 Napisano 47 minut temu (edytowany) 1 minutę temu, Onaaaa napisał: To o czym pogadamy? O herbacie? Zainspiruj z brzoskwinią. Edytowano 47 minut temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 210 Napisano 47 minut temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Mamy i juz nic nie mówię. durne forum, ja tylko praktykuje dwuznaczne podsrywanie podniesione do szescianu, a nawet niedwuznaczne, tez juz nie bede xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 49 Napisano 44 minuty temu 2 minuty temu, Kaszalotte napisał: durne forum, ja tylko praktykuje dwuznaczne podsrywanie podniesione do szescianu, a nawet niedwuznaczne, tez juz nie bede xD My tu grzecznie zapraszamy 4 minuty temu, Onaaaa napisał: To o czym pogadamy? O herbacie? Mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 425 Napisano 43 minuty temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Zainspiruj z brzoskwinią. Herbata brzoskwiniowa z nutą cynamonu. Do tego ciasteczko nutella mam w lodówce posypane truskawki i czekoladą gorzką. Może być? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 425 Napisano 41 minut temu 4 minuty temu, Kaszalotte napisał: durne forum, ja tylko praktykuje dwuznaczne podsrywanie podniesione do szescianu, a nawet niedwuznaczne, tez juz nie bede xD Można też spkojniej i bez krzyków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 210 Napisano 41 minut temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Można też spkojniej i bez krzyków. kazdy ma inny styl i jedni wola gadac a inni robic i nie ma co udawac Greka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 49 Napisano 39 minut temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Herbata brzoskwiniowa z nutą cynamonu. Do tego ciasteczko nutella mam w lodówce posypane truskawki i czekoladą gorzką. Może być? jeszcze pytasz raz dwa i nie będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 410 Napisano 34 minuty temu 39 minut temu, Onaaaa napisał: Ja miałam dwa razy. Pierszy raz jak w Warszawie mieszkałam to miałam dwa samce i potem jeszcze zamieniłem się na chwilkę z kolegą szczurkiem że on dal mi samiczke a ja mu samca i miałam 12 malutkich. A drugi raz juz tutaj gdzie mieszkam i też 2 samce. Najfajniejsze są czarne samce. Tez miałam podobnie z mlodymi bo ja miałam samice a kolezanka samca i przyszla kiedyś z nim żeby sie razem pobawili, Chyba nie musze pisać jak ta historia się skonczyła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 425 Napisano 33 minuty temu 5 minut temu, Fifofa napisał: jeszcze pytasz raz dwa i nie będzie To jedz bo u mnie nie ma kto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 49 Napisano 32 minuty temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: To jedz bo u mnie nie ma kto. Nie wiem czy jesteś tego pewna dużo roboty 3 minuty jedzenia Raz dwa trzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach