Fifofa 50 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Tez jak miałam swoje pierwsze szczury za wiele o nich nie wiedziałam. Ogòlnie to ciekawe co piszesz. Edytowano 4 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 410 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Chciały uciec? Uciekły i same przyszły? Szczury oswojone hodowlane nie uciekają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 425 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Fifofa napisał: Chciały uciec? Uciekły i same przyszły? Nie uciekały. W lesie szły za mną. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 425 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Szczury oswojone hodowlane nie uciekają. Masz szczurki teraz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 410 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Masz szczurki teraz? Teraz nie mam, przy małym dziecku bym sie bala ze stanie sie krzywda szczurkowi. Ostatnie miałam killa lat temu a pierwsze jak miałam 19 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 50 Napisano 4 godziny temu 27 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Teraz nie mam, przy małym dziecku bym sie bala ze stanie sie krzywda szczurkowi. Ostatnie miałam killa lat temu a pierwsze jak miałam 19 lat. Ile żyją lat szczurki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 410 Napisano 3 godziny temu 23 minuty temu, Fifofa napisał: Ile żyją lat szczurki? Około 3 lata, maksymalnie 4 lata ale to tyle dożywa może 1 na 20. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 50 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Około 3 lata, maksymalnie 4 lata ale to tyle dożywa może 1 na 20. To kròtko jak dbasz o zwierzątko i strata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 84 Napisano 3 godziny temu Wygląda trochę jak szczur ze skrzydłami . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 84 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Około 3 lata, maksymalnie 4 lata ale to tyle dożywa może 1 na 20. Za krótki żywot i już wolałbym żółwia gdybym miał wybierać coś z takiej egzotyki, bo pewnie się człowiek przyzwyczai , a ten umiera . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 50 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Niе otwieraj oczu napisał: Za krótki żywot i już wolałbym żółwia gdybym miał wybierać coś z takiej egzotyki, bo pewnie się człowiek przyzwyczai , a ten umiera . To zobacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 410 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, Niе otwieraj oczu napisał: Za krótki żywot i już wolałbym żółwia gdybym miał wybierać coś z takiej egzotyki, bo pewnie się człowiek przyzwyczai , a ten umiera . Welkoszczury gambijskie żyją dłużej ale ja bym sie na takiego nie zdecydowała trzymać w domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 84 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Welkoszczury gambijskie żyją dłużej ale ja bym sie na takiego nie zdecydowała trzymać w domu. Temu że są jakieś większe i agresywne , czy co z nimi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 410 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Niе otwieraj oczu napisał: Temu że są jakieś większe i agresywne , czy co z nimi Tak są duże i zeby je mieć trzeba być doświadczonym w opiece nad nimi bo są agresywne z natury a takiego zwykłego szczura by zjadly na śniadanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 50 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Tak są duże i zeby je mieć trzeba być doświadczonym w opiece nad nimi bo są agresywne z natury a takiego zwykłego szczura by zjadly na śniadanie. Ciekawe czy też umierają z miłości, te chyba nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 84 Napisano 2 godziny temu 28 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Tak są duże i zeby je mieć trzeba być doświadczonym w opiece nad nimi bo są agresywne z natury a takiego zwykłego szczura by zjadly na śniadanie. A jakby kot był w domu to odnajdzie się taki wielkoszczur i będą żyć w zgodzie , albo z psem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 410 Napisano 2 godziny temu 50 minut temu, Fifofa napisał: Ciekawe czy też umierają z miłości, te chyba nie Te na pewno nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 410 Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, Niе otwieraj oczu napisał: A jakby kot był w domu to odnajdzie się taki wielkoszczur i będą żyć w zgodzie , albo z psem Nie, kota to pewnie tez by zjadł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 425 Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Teraz nie mam, przy małym dziecku bym sie bala ze stanie sie krzywda szczurkowi. Ostatnie miałam killa lat temu a pierwsze jak miałam 19 lat. Ja miałam dwa razy. Pierszy raz jak w Warszawie mieszkałam to miałam dwa samce i potem jeszcze zamieniłem się na chwilkę z kolegą szczurkiem że on dal mi samiczke a ja mu samca i miałam 12 malutkich. A drugi raz juz tutaj gdzie mieszkam i też 2 samce. Najfajniejsze są czarne samce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 425 Napisano 1 godzinę temu 56 minut temu, Niе otwieraj oczu napisał: A jakby kot był w domu to odnajdzie się taki wielkoszczur i będą żyć w zgodzie , albo z psem Kot Sie boi szczurków, przynajmniej ten znajomych kot uciekał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 210 Napisano 1 godzinę temu moj pomaranczowy kot sie wszystkiego boi, samicy kota tez xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 210 Napisano 1 godzinę temu stara, wredna, nie lubi nikogo i wyliniałe futro ma, chce sie z nią pobawic i traci łapka a tylko wpjerdol dostanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 50 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Kaszalotte napisał: moj pomaranczowy kot sie wszystkiego boi, samicy kota tez xD Przeszlo ci już zatwwardzenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 210 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Przeszlo ci już zatwwardzenie? moze cały czas nadejsc nowe jesli takie jest twoje zyczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 50 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Kaszalotte napisał: moze cały czas nadejsc nowe jesli takie jest twoje zyczenie Do rumu piszesz jeszcze zaśpiewaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
indecent language 14 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Kaszalotte napisał: moj pomaranczowy kot sie wszystkiego boi, samicy kota tez xD gej, to się zdarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 425 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Przeszlo ci już zatwwardzenie? Przecież chciała do wychodka to prędzej biegunka. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 210 Napisano 1 godzinę temu nie macie swoich wiesniackich tematow o herbatce tylko musicie zaczepiac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 50 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Kaszalotte napisał: nie macie swoich wiesniackich tematow o herbatce tylko musicie zaczepiac? Mamy wstawię podoba ci się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 210 Napisano 1 godzinę temu cos ci zrobilam? nie trzeba sie lubic geez, zycie. Z Bogiem. Czy tam bez Boga. Jak wolisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach