Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham każde życie

NIE DLA ABORCJII!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kocham każde życie

https://www.youtube.com/watch?v=UUGd6N6kJa4 każda kobieta która zabiła swoje dziecko powinna to obejrzeć, o aborcji mówi się ładnie "zabieg", albo kolokwialnie "skrobanka" ...to nic innego jak morderstwo, w internecie można znaleźć na to mnóstwo dowodów, pourywane rączki, nóżki, główki...Wytłumaczcie mi proszę zwolennicy aborcji, dlaczego jesteście za, dlaczego popieracie to, co pokazane jest na filmie, jak czujecie się oglądając ten film, proszę was, wypowiedzcie się co mówi Wam serce jak oglądacie ten film

Gość jesteś bezmyślna
jak każda fanatyczna przeciwniczka aborcji. oby cię w życiu nie spotkała tak tragiczna sytuacja że chciałąbyś sama skorzystać z takiego zabiegu. 1 jakie wrażenie robi na mnie filmik: odpowiadam - ŻADNE przypominam że w Polsce wg obowiązującego prawa kobiety zgwałcone lub będące w ciąży i wykazano wady płodu które pozwalają mu przeżyć kilka godzin po porodzie - MA PRAWO JE USUNĄĆ

Mam wrażenie że przeciwnicy aborcji zbyt wiele do powiedzenia prócz argumentów emocjonalnych to nie mają. Na litość bierzecie ludzi, a to już świadczy o argumentach merytorycznych

Gość gość
TAK DLA ABORCJI!!!! I tyle odwalcie się i sami się pilnujcie, a nie będziecie za kogoś decydować!

Gość gość
kochani nawet ostatnio ksiadz powiedzial sprawa wlasnego sumienia skoro Kobieta sie na to decyduje to tylko znaczy ze wokol siebie nie ma nikogo bliskiego ktory by wspomogl zrozumial podtrzymal na duchu.....wiekszosc z nas Polakow to katolicy wiec ,gdzie jestescie w momencie gdy ktos potrzebuje pomocy ?! nie badzcie obojetni ! pomagajcie ! badzmy tym narodem ktory istnial zanim Tusk zrobil z nas robokopy marionetki i niewolnikow ! ogarnijmy nasze wartosci ! i pomagajmy slabym bo nigdy nie mozemy przewidziec tego co nas moze spotkac w zyciu ! nie zatracajmy swojej ludzkosci w tym swiecie pelnym nienawisci obludy i falszu !

moja niegdysiejsza koleżanka z początku studiów zwierzyła się kiedys, że jak zajdzie w ciążę z takim jednym to usunie. ja, nie chwaląc się, zaoferowałm pomoc w postaci perswazji tego pomysłu, wsparcia psychicznego i zaproponowania, że razem coś pomyślimy, co z dzieckiem więc to nie jest tak, że ja nie proponuję wsparcia i mówię radź sobie sama, ja po prostu nie toleruję, żeby jedna osoba zabijała drugą dla wygody, natomiast nie twierdzę, że jest to łatwa sytuacja

Gość gość
zarodek to zwykły glutowaty zlepek komórek, a nie człowiek każdy będący przeciwnikiem aborcji jest zaściankowcem

Gość gość
broken, ciebie powinno się przymusowo wysterylizować, abyś nie przenosiła swoich marnych genów dalej, głupia strzało

Gość gość
posluchaj nie jestem przeciwna aborcji bo wiem ze taka mozliwosc musi istniec jestem za tym aby zapobiegac takim ciezkim ,bo ciezkim ! wyborom dla Kobiet ,wole aby macierzynstwo nie stawalo sie przypadkiem ! aby bylo swiadome a nawet jesli sie zdarzy bo takie jest zycie aby Kobieta ta ,byla wspierana z kazdej strony od strony panstwa az po kosciol !

Gość gość
Lekarze dawno stwierdzili ze aborcje przeprowadza sie w kompletnie inny sposob, te filmiki nie wiaomo skąd, w kazdym razie nic typowego

Gość gość
Jak można wyrwać nóżki i rączki z 6 -cio tygodniowego zarodka idiotko?

Gość gość
Jak można jeść mięso, nogę, brzuch, nerki, wątrobę, śledzionę, żołądek, jak można!!!!!!!

Gość gość
Żadne, a ten płód ma co najmniej 3-5 miesięcy. Kobiety usuwaja do 12 tego tygodnia. Nawet nie wiesz o czym mówią te kobiety i dlaczego pokazany jest ten płód.

Gość gość
Normalnie jesteśmy wszystko zerni i jemy zwierzęta. Tak że nie porównuj zarodka do jedzenia watrobki.

Gość gość
Idiotka! Na szczęście nie byłam w takiej sytuacji, ale gdybym zaszła w niechciana ciążę, mimo antykoncepcji, to jasne ze bym usunęła! Życie dziecka? Kilku komórek, bo świadomości to nie ma. A moje to co? Nieważne? Juz nie mówiąc o tym, ze jest szczytem nieodpowiedzialnosci rodzenie niechcianego dziecka bo "jakoś to będzie". Film robi na mnie zerowe wrażenie, tak samo jak gdy go widziałam w podstawówce.