Gość gość Napisano Czerwiec 22, 2014 Moj maz poezedl bo go kolega wywolal dotad nie wrocil sierzial u znajomych pil teraz sie chyba odprowadzaja.Zreszta nie pierwssy raz sa takie akcje.A ja sama w domu siedze i sie denerwuje.Mam go dosyc.MM GO DOSYC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malinka373 Napisano Czerwiec 22, 2014 chodz na rozstanie... tesknota... nadzieja.. powrot temat moze dotyczy czegos innego, ale chodzi o to, zeby sie wspierac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 22, 2014 Nie mam z nik wspolnych zainteresowan takie zycie obok siebie.Zyje w tym jakos sie samorealizuje ale teraz mam dosc.Potrzebuje kogos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malinka373 Napisano Czerwiec 22, 2014 Wiem o czym mówisz... ja cale życie podporządkowałam jemu, nie zostało mi nic, kiedy odszedł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 22, 2014 Malinka dzieki za wsparcie.PEWNIE ZA JAKIS CZAS MI PRZEJDZIE Ale musze to powiedziecMoj MAZ NA TE CHWILE TO WIELKI DUPEK.MAM GO DOSC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malinka373 Napisano Czerwiec 22, 2014 Może wyjedź gdzieś... Odpocznij. Daj mu czas żeby przemyślał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 22, 2014 i jeszcze go do kompletu przedstawie.Moj maz nazywa sieD.U.P.E.K Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 22, 2014 przykro mi ale dupek nie przemysliZa wiele lat w tym zyje zebym sie ludzila.Mialam okazje na romanse nawet iskrzylo przez chwile al e sie nie zdecydowalam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 7, 2017 wiem coś o tym, jestem bardzo samotna coraz czèściej myślę o rozwodzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 7, 2017 Trzeba było nie wychodzić za mąż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nietasama1 0 Napisano Styczeń 17, 2021 Dnia 7.07.2017 o 20:49, Gość gość napisał: wiem coś o tym, jestem bardzo samotna coraz czèściej myślę o rozwodzie Witaj w klubie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach