Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAZDEGO TO CZEKA

KAZDY Z WAS Zbrzydnie ZESTARZEJE sie to NATURALNE nikogo nie OMINIE !

Polecane posty

Gość KAZDEGO TO CZEKA

A wy taka straszna wage,przywiazujecie ,uzalezniacie swoje szczescie od wygladu,strasznie prozni jestescie...

Gość gość
No i co z tego? Mam olać wygląd tylko dlatego, że kiedyś się zestarzeje? To może przestaniemy karmić złote rybki bo kiedyś umrą.

Gość gość
To nie to samo...

Gość gość
Nie wszystko to co naturalne dobre jest ,ladnie wyglada,nie oszukujmy sie..

Gość gość
Wygląd jest ważny - jesteśmy genetycznie zaprogramowani żeby patrzeć na wygląd, między innymi dlatego, że podstawy dobrego wyglądu odpowiadają dobremu zdrowiu.

Gość gość
Nie prawda,!! wiele osob jest chorych i calkie dobrze wyglada!!

"A wy taka straszna wage,przywiazujecie ,uzalezniacie swoje szczescie od wygladu,strasznie prozni jestescie..." x A czy to że każde jedzenie wyjdzie z nas jako gówno znaczy że nie powinniśmy go przyprawiać przed jedzeniem? x To że wygląd ma znaczenie zostało dowiedzione naukowo. Dbanie o wygląd jest normalnie, a nie próżne

Gość gość
no a jak zbrzydiesz ,co nieuniknione, to co wtedy?

Gość gość
wielu z nas nie dożyje kolejnego stulecia poza gimbazą

Gość gość
CZLOWIEK Nigdy nie wie co go spotka jutro,za tydzien za rok...Niewiadomo dziasiaj piekny ,a jutro,za miesiac za rok ??? Rozne nieszczescia chodza po ludziach..wiec wiecej pokory..

Gość gość
Jak zbrzydnę to mi będzie przykro, bo tak się składa, że przyzwyczaiłam się do swojego odbicia w lustrze...i nawet mi się podoba. Poza tym nic się nie stanie.

Dziwne pytanie bo to tak jakby komuś dbającemu o zdrowie zadać pytanie "a jak umrzesz to co wtedy"? Dbanie o wygląd nie jest jakimś planem na starość, jest działaniem na czas teraźniejszy. Poza tym proces starzenia także można spowalniać.

"CZLOWIEK Nigdy nie wie co go spotka jutro,za tydzien za rok...Niewiadomo dziasiaj piekny ,a jutro,za miesiac za rok ??? Rozne nieszczescia chodza po ludziach..wiec wiecej pokory.." x Pokory? A niby jakiej pokory? Przepraszam bardzo, czy to że za rok czy nawet za tydzień mogę doznać jakiegoś wypadku który mnie oszpeci oznacza że nie powinienem się przejmować tym jak teraz wyglądam?

Gość gość
Najlepiej położyć się w trumnie i czekać.

Gość gość
Nie nie o to chodzi moi drodzy ;) ale mowie o ludziach co tylko na wygladzie sie skupiaja ,oceniaja innych ...krytykuja ich za wyglad zalezny od nich samych... Bo nie raz widzialem takie przypadki..

Gość gość
aha, czyli wszystko w porządku jeżeli moje zainteresowanie wyglądem ogranicza się tylko do kompulsywnego zerkania w lusterko?

Gość gość
Nudno by bylo jakby kazdy czlowiek wygladal tak samo,ci ktorzy zestarzeli sie ,zbrzydli ,maja to za soba juz !! przezd nami dopiero to ,znam historie kobiety ktora nie mogla tego zaakceptowac ze nie wyglada tak jak pare lat temu i popelnila samobojstwo..

Bo wygląd jest ważny. Wygląd jest pierwszą rzeczą jaką poznajemy w obcym człowieku i to jak go odbierzemy decyduje o tym jak go podświadomie zakwalifikujemy. Wygląd jest też ważny w związku. Trudno sypiać z kimś kto nas fizycznie nie pociąga

Gość gość
ALE KTO wysmiewa,krytykuje kogos innego za wyglad ?? --Osoba ktora sama ma problem ze soba,boi sie wad bardzo widocznych i skrzetnie ukrywa swoje niepewnosc kompleksy.....CZLOWIEK ktory akceptuje siebie takim jakim jest :nie wysmiewa,nie ubliza ,nie wywyzsza sie, nie niszczy drugiego czlowieka.

Gość gość
A co ma zrobic osoba ktora jest brzydka,nie ma wplywu na swoj wyglad tak sie urodzila ,taka jest .. ?? a ludzie wysmiewaja sie z niej z jej powloki ?...

Teraz po prostu taka moda się zrobiła aby gadac że wygląd nie ma znaczenia, że liczy się wnętrze ble ble ble, chociaż to tylko fantazje romantyków a ludzka psychika działa inaczej.

"A co ma zrobic osoba ktora jest brzydka,nie ma wplywu na swoj wyglad tak sie urodzila ,taka jest .. ?? a ludzie wysmiewaja sie z niej z jej powloki ?..." x W dzisiejszych czasach praktycznie każdy ma wpływ na wygląd. Każdy oczywiście ma inne warunki, ale praktycznie nigdy nie jest tak że absolutnie niczego nie może poprawić. Rozumiem że jakieś genetyczne deformacje pomijamy?

Gość gość
gość - mieć to gdzieś. Ludzie zawsze będą się czepiać, jak nie o wygląd to o coś innego.

Gość gość
Ludzie bardzo smieja sie ,nabijaj z ludzi brzydkich,a przeciez oni im nic nie zrobili nie sa temu winni ,ze wygladaja jak wygladaja...Widocznie Bog tak chcial ich stworzyc... Kazd y ma swoja role do odegrania na ty swicie,nauczenia innych....

Gość gość
Zycie kazdego rozliczy ,predzej czy pozniej tym bardziej gdy smial sie nabijal z nieszczescia drugiego czlowieka...

Ja tam się z nikogo nie śmieję, ale uwazam że o wygląd każdy powinien dbać. Drażni mnie po prostu postawa "jestem jaki jestem".

Gość gość
Wiesz jak kto sie nabija z wady,niedoskonalosci jakiejsc osoby ,ta osoba w tym momencie moze przeciez go oszpecic,wyciagnac w tym momencie noz i pociac...

Gość gość
Jak jest chora psychicznie to na pewno. I co chcesz udowodnić tym tematem? Tak, są podli ludzie którzy śmieją się z innych, to nie jest dobre, ale co na to poradzisz?

Gość gość
No nic niestety....

Gość gość
Spokojnie ,zycie ich rozliczy predzej czy pozniej...