Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antek94

Nietypowa degustacja w hipermarkecie

Polecane posty

Gość antek94

Pojechałem dzisiaj na zakupy do hipermarketu. Na stoisku z kawami i herbatami była degustacja kawy, którą parzyła młoda, (mniej więcej w moim wieku) ok. 20-letnia dziewczyna. Oczywiście poczęstowałem się. Szybko zauważyłem, że dziewczyna co chwilę dziwnie kołysze biodrami. Pomyślałem, że może ma niewygodne byty na wysokim obcasie, ale spojrzałem, że ma płaskie balerinki -więc pewnie wygodne. Kiedy smakowałem kawę, dziewczyna kilkakrotnie próbowała się gdzieś dodzwonić - bezskutecznie. Po pół godzinie ponownie przechodziłem tą alejką i dziewczyna jeszcze mocniej kręciła pupą. Czyżby to był jakiś nowy sposób promocji, zwracania uwagi na siebie - a w konsekwencji na produkt w degustacji??? Widział ktoś coś takiego?

Gość gość
pewnie siku jej się chciało a nie mogła zostawić stanowiska bez opieki

Gość antek94
to dlaczego nie zrobiła zrobiła sobie przerwy? (Oczywiście to było wczoraj). Przecież może mieć w ciągu dnia 1 przerwę półgodzinną.

Gość gość
No właśnie, przecież może mieć w ciągu dnia 1 przerwę półgodzinną. Skoro ciągle nie mogła się dodzwonić to może tamta osoba miała wyłączony tel., może nie było zasięgu - różne mogły być przyczyny. I co wtedy dalej? Co miała zrobić???

Gość gość
spiertalaj zboku z tym sikaniem , piszesz juz tu kilka na temat historii sikania kobiet , stary dziadzie

Gość gość
Głupoty gadacie, jej się zwyczajnie chciało srać na widok Antka :P