Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudix9

Problem z przyjaciółką.

Polecane posty

Witam, od ponad roku jestem w związku z chłopakiem, którego bardzo długo znam jednak mam jeden "mały" problem. Moja przyjaciółka z którą się kumpluje od zerówki jakby tego nie akceptuje. Często razem z chłopakiem chcemy ją gdzieś zabrać ze sobą ale ona nie chce. On wolałby ją poznać już od dawna ale ona cały czas od tego ucieka i mówi, że się wstydzi i nie chce przeszkadzać (co z tego, że my ją cały czas zapraszamy). Niestety moim problemem jest to, kiedy są jakieś ważniejsze wydarzenia wybieram ją żeby nie była na mnie obrażona (cały czas się na mnie denerwuje kiedy mówię, że idę z chłopakiem wtedy jest taka oschła- ogólnie da się to poznać) a mój chłopak jest strasznie wyrozumiały jednak boję się, że w końcu nie wytrzyma. Nawet ostatnio była taka sytuacja, że były dwa dni imprezy no i chciałam to podzielić aby żadna strona się nie obraziła więc jeden dzień byłam z przyjaciółką a drugi z chłopakiem tylko, że on miał za złe mi to, że każdy kto jest w związku spędza razem takie wydarzenia a on zawsze musi beze mnie bo ja wybieram ją. Dodam jeszcze, że on dla mnie odmawia kumplom a ja nie umiem pokazać, że on jest najważniejszy bo zawsze jest jeszcze przyjaciółka, która nawet nie umie tego docenić. Nie wiem co mam zrobić a starałam się z nią o tym rozmawiać, tylko że jak już jej mówię, że on jest o to zły to tylko słyszę oburzenie z jej strony i "to idź se z nim". Chciałabym wraz z moim chłopakiem spędzać z nią czas ale ona nie chce, po prostu mówi, że się wstydzi i koniec tematu, a potem jeszcze się obraża o byle co. Szkoda, że nie zauważa tego co dla niej robie- olewam chłopaka specjalnie żeby była zadowolona.. Co mam jej powiedzieć? Jak zacząć temat? Może całkiem ją "olać", ponieważ ona ma jeszcze jedną przyjaciółkę? Nie wiem.....

Gość gość
Koleżanka najwyraźniej jest zazdrosna ....

Gość gość
wiesz co możesz dla niej zrobić? kopnąć ją w doope bez zbędnych tłumaczeń niech s*******a z tą swoją chorą zazdrością ona jest jak bluszcz niszczy ci życie