Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

od 8 lat sama i wygasla mi ochota na seks czy to normalne mam 32 lat

Polecane posty

Gość gość
jestem kobieta, miałam facetow i seks był fajny kilka lat temu, pozniej jeden z nich sie znecal nade mna odeszlam ale balam sie ze poznam drugiego takiego typa od jakis 2 lat w ogole nie mam ochoty na seks i tez nie mam motywacji do szukania partnera zyciowego

Gość gość
Po takim czasie abstynencji to normalne że ochota na seks słabnie, ale to tylko do czasu, aż poznasz nowego faceta w którym się zakochasz :) tak samo jest z chęcią poznawania nowych osób... im dłużej jesteś sama, tym mniejszą ochotę masz na kolejne związki.

Gość gość
Cholerka,jestem w podobnym wieku i nie wyobrażam sobie nocy bez bzykania się z moim misiem.

Gość gość
Jestem w podobnej sytuacji I chetnie cie blizej poznam

Gość gość
"Cholerka,jestem w podobnym wieku i nie wyobrażam sobie nocy bez bzykania się z moim misiem" x Nie wyobrażasz sobie bo masz faceta :) ja mam podobnie jak autorka, 2 lata temu rozstałem się ze swoją dziewczyną, na początku non-stop myślałem o seksie i na siłę szukałem dziewczyny, teraz już nawet mi się nie chce... zaczynać od początku te wszystkie podchody, itd... za seksem też już tak nie tęsknie, normalka.