Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PZU

myśle że moja rodzina bedzie bardziej szcześliwa bezemnie

Polecane posty

Gość PZU

Chciałabym tylko żeby szybko zapomnieli że wogule byłam.

Gość gość
Dlaczego ?

Dlaczego....bo jestem złą matką,która nie tylko przytula ale stosuje zakazy nakazy,żoną nie byłam nigdy....moje dzieci przy ojcu wydają się być szczęśliwe.Sytuacja bardziej skomplikowana,ale całe życie słyszałam że jestem przyczyną wszystkiego co złe i dopiero teraz uświadomiłam sobie że tak jest.

Gość gość
Bardzo negatywne myślenie... Nie sądzę żebyś była przyczyną wszystkiego co złe... Znajdź jaki plus...

Gość gość
Co lubisz robić ? Może czas na jakies hobby ?

Gość gość
napisz cos wiecej co sie dzieje ze tak myslisz ?

Gość Donald trusk
Ni o po holerę tu o tym piszesz? Z takim podejściem to od razu się zastrzel. Na pewno dla rodziców będzie dobre rozwiązanie jak dołożysz im kłopotów związanych z pochówkiem i żałobą. Weź się w garść,znajdź robotę i wyprowadź a nie biblasz się nad swoimi glutami.

Gość gość
A może k***a debilu jej pasuje akurat tu pogadac bo nie ma z kim ? Po co komentujesz zasrancu ?! Tacy imbecyle jak ty psuja spoleczenstwo od razu eutanazja dla takiego !

Na hobby nie mam czasu ani pieniędzy.Co lubię....zdobywać nowe umiejętności i wiedze dotyczaca mojej pracy uwielbiam to,ale to tez od roku nie jest możliwe,mam szefową która czeka na moje potknięcie także całą energie i uwagę poświęcam sprawom ściśle mi powieżonym,nie mam możliwości dotknięcia się do czegoś innego.nie wiem czy to rozumiecie,ale pewnie nie

Donald trusk nie pisze tu aby absorbować Cię swoim stanem.W każdym razie nie życzę Ci abyś znalazł sie w takiej sytuacji jak ja teraz.Zawsze byłam silna,zapewne tak jak Ty,ale coś pękło,zabrakło sił....

Gość gość
Kobieto ty idź z tym do specjalisty . To nie są żarty , to mogą byś początki depresji 🌼

Gość gość
Dokładnie. Czasem mamy gorsze dni czasem sami znajdujemy wyjscie a czasem ktos nam musi pomoc...

Gość gość
Doszukaj się plusów...